Idees Sports

Σήκωσε κύπελλο πρωτιάς στο 4χ4 στην Βουλγαρία ο Χρήστος Φαμίσης

Το  πλήρωμα από τα Τρίκαλα  με οδηγό τον Χρήστο Φαμίση με όχημα κατασκευασμένο από τον οδηγό, Wrangler  κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση του αγώνα  KARDJALI OFF-ROAD 2023 RALLY, που διεξήχθη   στην Βουλγαρία.

Στην κατηγορία expert, όπως γράφει ο xronos, συμμετείχαν 10 οχήματα, 6 από την Ελλάδα και 4 από την Βουλγαρία. Μεταξύ των ελληνικών συμμετοχών, ήταν και ο Τρικαλινός Καλαμπακιώτης Χρήστος Φαμίσης  ο οποίος μαζί με τον συνοδηγό του  κατάφεραν να κατακτήσουν τελικά την πρώτη θέση στον τριήμερο αγώνα.

Ένα αγώνα που έγινε κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, αφού οι βροχές που έπεσαν τις ημέρες πριν τον αγώνα αλλά και κατά τη διάρκεια αυτού, είχαν ως αποτέλεσμα τα εδάφη διεξαγωγής του να είναι γεμάτα λάσπη.

Ο ανταγωνισμός ήταν ιδιαίτερα σκληρός μια και τα ελληνικά πληρώματα ήταν από τα κορυφαία στον ελληνικό χώρο καθώς και τα τρία από τα βουλγαρικά διεκδικούν το βουλγαρικό  πρωτάθλημαΔεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

https://www.facebook.com/watch/?v=136083515864720

 

Back to top button
Close
Close