Beauty expertsLifestyle news

Ρούλα Σταματοπούλου: Η κορυφαία makeup expert αποκαλύπτει τις τάσεις του 2020 και τα μυστικά ομορφιάς της Ελένης Μενεγάκη

Μια γυναίκα που  μοιράζει την αγάπη της για τις γυναίκες απλόχερα! Με τα ”μαγικά της χέρια” τις κάνει πιο όμορφες & λαμπερές, ώστε να ξεχωρίζουν σε κάθε τους εμφάνιση. Αυτή είναι η Ρούλα Σταματοπούλου, -κορυφαία make up expert-. Μας μιλά για την καριέρα της, δίνει συμβουλές ομορφιές, tips για το  εορταστικό μακιγιάζ, αναφέρει ποιες είναι οι τάσεις του 2020 και ”αποκαλύπτει” ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της Ελένης Μενεγάκη, καθώς είναι η προσωπική της make up artist εδώ και αρκετά χρόνια.

Της Βασιλικής Μπασιούρη

Είστε μια make up artist πρώτης γραμμής, με κορυφαίες συνεργασίες στο ενεργητικό σας. Τι πιστεύετε ότι σας ξεχώρισε;
Πιστεύω ότι αυτό που με ξεχώρισε είναι η απόλυτη αφοσίωση σ αυτό που κάνω και ότι δεν επαναπαύομαι, αλλά καθημερινά προσπαθώ να εξελιχθώ.

Έχετε φτιάξει τη δική σας σειρά κοσμημάτων, το δικό σας κανάλι στο youtube, εργάζεστε στην τηλεόραση, έχετε το δικό σας make up studio. Πως τα προλαβαίνετε όλα; Υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή;

Δυστυχώς όχι! Ελπίζω με τον καινούριο χρόνο να τα φέρω όλα σε ισορροπία.Roula Stamatopoulou X Pretty Woman: https://pretty-woman.gr/product-category/gipsy-chic-by-larou/

Τι σας χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο και σαν επαγγελματία; Ποιο είναι το μότο σας;

Αυτό που με χαρακτηρίζει είναι η τελειομανία μου.
Το μότο μου είναι: “Το μυστικό της ομορφιάς είναι απλό. Να είσαι ο εαυτός σου!”.

Συνεργάζεστε χρόνια με την Ελένη Μενεγάκη. Μοιραστείτε μαζί μας μερικά από τα ”μυστικά” ομορφιάς της.

Αυτό που κάνει την Ελένη να ξεχωρίζει είναι πως φροντίζει σχολαστικά την επιδερμίδα της, την ενυδατώνει καθημερινά με τα προϊόντα που της ταιριάζουν απόλυτα. Ενώ στο μακιγιάζ φροντίζει να έχει χρώμα και δροσιά το πρόσωπο της χρησιμοποιώντας φωτεινά χρώματα. Το βλέμμα της επιλέγει να είναι καθαρό γι’ αυτό χρησιμοποιώ και ένα μπεζ μολύβι στην υγρή γραμμή του ματιού της που είναι και το φετίχ της.

Τι να προσέχουν τα κορίτσια, ώστε να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ των Χριστουγέννων;

Να αποφεύγουν τις υπερβολές και να κάνουν μακιγιάζ πάνω τους, τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν με την προσωπικότητα τους.

Μπορούμε να πετύχουμε σικ εμφάνιση με έντονα μάτια και χείλη ταυτόχρονα;

Φυσικά αλλά αυτό έχει να κάνει με την προσωπικότητα της κάθε μιάς. Τι μπορεί να υποστηρίξει.

Ποια είναι τα σωστά βήματα για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ;

Πρώτο και βασικότερο πολύ καλή ενυδάτωση της επιδερμίδας για να έχουμε ένα υγιή και φρέσκο αποτέλεσμα. Σωστό primer για να διορθώσουμε πιθανόν ατέλειες που μπορεί να έχει η επιδερμίδα μας πριν εφαρμόσουμε το foundation. Σωστό σε χρώμα και υφή του foundation. Bασικό προϊόν το corrector για να αποχρωματίσουμε τους μαύρους κύκλους. Concealer για ένα φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα. Primer στο κινητό βλέφαρο για μειώση της λιπαρότητα και μεγαλύτερη διάρκεια στις σκιές. Ρουζ για να δώσουμε δροδιά στο πρόσωπο μας, μάσκαρα και κραγιόν.

Πόσο επηρεάζει το ντεμακιγιάζ και η ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου, το αποτέλεσμα που θα έχουμε στο μακιγιάζ;

Είναι το βασικότερο γιατί είναι και αυτό που επηρεάζει το αποτέλεσμα. Αυτό είναι που βοηθάει να μην φαίνεται ξένο το μακιγιάζ.

Ποιες θα είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ για το 2020;

Λαμπερά δέρματα, φυσικές γυαλάδες, σκούρα χείλη, μονοχρωματικά μακιγιάζ, ανεπιτήδευτα eye looks, παστέλ σκιές, smudged eye liners, αλλά και το κλασικό smokey eye είναι ένα μακιγιάζ που δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη μόδα.

 

Τι μας προτείνετε για υγιή δέρμα και πρόσωπο;

Ντεμακιγιάζ πρωί και βράδυ, σωστά προϊόντα ενυδάτωσης (όπως κρέμες, αμπούλες, μάσκες, ορός ενυδάτωσης), φυσικά να πίνουμε καθημερινά αρκετό νερό, να κοιμόμαστε καλά και να προσέχουμε την διατροφή μας.

Ποια είναι η δική σας beauty routine ;
Η ρουτίνα μου αλλάζει ανά περιόδους ανάλογα με τον καιρό, που επηρεάζει το δέρμα μου, και τον χρόνο που έχω στην διάθεσή μου. Φροντίζω να ενημερώνω συχνά όσους με ακολουθούν μέσα από το site μου.

Για περισσότερες συμβουλές ομορφιάς και beauty tips, ακολουθείστε τα παρακάτω:

Links

Site: https://roulastamatopoulou.com
Instagram: https://www.instagram.com/roulastamatopouloucom/?hl
Facebook: https://www.facebook.com/roulastamatopouloucom/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCH9ZycgU6HO-G77iQSY8CgA

*Τα κοσμήματα που φορά η Ρούλα Σταματοπούλου, είναι από τη συλλογή Rock Glam, σε συνεργασία με την Pretty-woman.

 

 

 

Back to top button
Close
Close