Lifestyle newsΕπιχειρείνΤρίκαλα
Ρεβεγιόν Χριστουγέννων στο Ananti City Resort

AMUSE BOUCHE
1ο Στάδιο
Σούπα βελουτέ γλυκοκολοκύθας με τηγανητό κολοκυθόσπορο, μανιτάρι, πράσο, μους γιαούρτι και λάδι λευκής τρούφας
2ο Στάδιο
Ταρτάρ καβούρι με πράσινο μήλο, τσίλι, αβοκάντο, μαγιονέζα σχοινόπρασου και ζωμό μανταρινιού
3ο Στάδιο
Ριζότο παντζάρι με γαρίδα Κανταΐφι,κονφί φράουλα και καρύδια
4ο Στάδιο
Πορκέτα γεμιστή με μυρωδικά, πουρέ γλυκοπατάτας, πατάτα ντοφινουάζ και γκαστρίκ με δαμάσκηνα
5ο Στάδιο
Mont blank – Γλυκό με κάστανα
MIGNARDISE
Τιμή: 90€ ανά άτομο