Fashion

Πώς το σέξι φόρεμα της Μπέλα Χαντίντ στις Κάννες την έκανε supermodel

Το outfit που «έχτισε» μια καριέρα


Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών έχει φιλοξενήσει μια σειρά από αξέχαστες στιγμές μόδας όλα αυτά τα χρόνια, καθώς οι σταρ συρρέουν στην πόλη της Γαλλικής Ριβιέρας για να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί.

Η πολυαναμενόμενη εκδήλωση επέστρεψε για 76η χρονιά την περασμένη εβδομάδα, με τις εορταστικές εκδηλώσεις να ξεκινούν την Τρίτη με την πρεμιέρα της Jeanne du Barry. Μένει, λοιπόν, να δούμε αν το φεστιβάλ του 2023 θα φιλοξενήσει περισσότερες εμβληματικές εμφανίσεις μόδας ή viral στιγμές διασημοτήτων.

Μια από τις πιο αξιομνημόνευτες περιπτώσεις ήταν όταν η Mπέλα Χαντίντ περπάτησε στο κόκκινο χαλί το 2016 με ένα συγκλονιστικά σέξι κόκκινο φόρεμα που έχει μείνει στην ιστορία των Καννών.

Το φόρεμα που μαγνήτισε τα βλέμματα έδωσε μεγάλη ώθηση στην καριέρα της 26χρονης σήμερα Μπελά Χαντίντ και εκτόξευσε την παγκόσμια πλέον φήμη της.

Συγκεκριμένα, η Μπέλα Χαντίντ μετέτρεψε το κόκκινο χαλί σε δική της πασαρέλα στην πρεμιέρα του Unknown Girl. Ποιος μπορεί να το ξεχάσει; To κόκκινο μεταξωτό φόρεμα Alexandre Vauthier αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της, είχε ένα τολμηρά ψηλό πλαϊνό σχίσιμο, που έφτανε μέχρι τη μέση, και ένα βαθύ ντεκολτέ.

AP Images

Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα με λουράκια και άφησε το ντύσιμό να μιλήσει από μόνο του, καθώς εκείνη περπατούσε και η ουρά του φορέματός της ανέμιζε στο πέρασμά της.

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα κομψό up-do, ενώ η φράντζα της έπεφτε χαλαρά για να πλαισιώσει τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Γιατί η Mπέλα Χαντίντ ρίσκαρε με αυτή την εμφάνιση που τελικά της βγήκε σε καλό

Η Μπέλα Χαντίντ αργότερα εκμυστηρεύτηκε πως αρχικά είχε ενδοιασμούς για το εν λόγω φόρεμα και το θεωρούσε «ριψοκίνδυνο». Kαι αυτό επειδή το μοντέλο ήταν μέχρι πρότινος γνωστό ότι φορούσε σκουρόχρωμα ρούχα, αλλά έκανε μια τολμηρή κίνηση, καθώς επέλεξε μια πολύ πιο ζωντανή απόχρωση με το σέξι κόκκινο φόρεμά.

Την παρομοίασαν μάλιστα με την Jessica Rabbit, αλλά η Μπέλα παραδέχτηκε ότι «φοβήθηκε» να απομακρυνθεί από το χαρακτηριστικό της στυλ με το φόρεμα που, τελικά, έκανε καριέρα.

Back to top button
Close
Close