Beauty expertsFashion

Πώς θα πετύχετε το τέλειο wavy look

 – Τα καλύτερα salt sprays για super καλοκαιρινά hairstyles


Όσο πιο ανέμελα, τόσο πιο εντυπωσιακά, όσο πιο ατημέλητα, τόσο πιο sexy -ο λόγος φυσικά για τα μαλλιά μας και για τα καλοκαιρινά hairlooks.

Δε θέλουμε τίποτα επιτηδευμένο, τίποτα στημένο, τους καλοκαιρινούς μήνες. Η εμφάνισή μας, το μακιγιάζ αλλά και το χτένισμα πρέπει να ταιριάζει με τη χαλαρή μας διάθεση.

Το salt spray είναι το προϊόν που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε το ανέμελο hair look και η αλήθεια είναι ότι μπορεί ο καθένας να το πετύχει, αφού δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερη τεχνική.

Τι πρέπει να κάνουμε για το τέλειο, ανάλαφρο wavy look;

Αρχικά να επενδύσουμε στο κατάλληλο salt spray. Ύστερα, μετά το μπάνιο και ενώ τα μαλλιά μας είναι ακόμα νωπά, τα αναποδογυρίζουμε και τα στεγνώνουμε, ανακατεύοντας τα παράλληλα με το πιστολάκι. Αν θέλουμε ενισχυμένο όγκο, χρησιμοποιούμε και τη φυσούνα. Πριν τα στεγνώσουμε εντελώς και ενώ τους έχουμε δώσει το messy style που θέλουμε, τα ψεκάζουμε με salt spray και κλειδώνουμε το αποτέλεσμα, στεγνώνοντας τα για λίγα λεπτά ακόμη με το πιστολάκι.

Μπορούμε να τα πιάσουμε με ένα κλάμερ, σε ατημέλητο κότσο, μέχρι να ντυθούμε και να βαφτούμε, για να διατηρήσουν την κίνηση. Πριν την έξοδο μας, λύνουμε τα μαλλιά μας και αν θέλουμε για έξτρα κράτημα εφαρμόζουμε hair spray.

Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό, όπως είναι τα μαλλιά μας όταν στεγνώνουν φυσικά από τον ήλιο, μετά τη βουτιά στη θάλασσα.

Nelfos Salt Spray: Το τέλειο άρωμα θα σε συναρπάσει.

Bumble and Bumble για τέλειο surf style.

Nymph salt spray για mermaid look.

Sea spray για απαλούς κυματισμούς.

Back to top button
Close
Close