Lifestyle news

Πύρρος Δήμας: Ερωτευμένος με την αθλήτρια Αφροδίτη Σκαφιδά

 

Τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της συζύγου του, ο Πύρρος Δήμας φαίνεται πως κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική του ζωή. Ο θρύλος της άρσης βαρών εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται σε σχέση με την Αφροδίτη Σκαφίδα.

Η 39χρονη πρώην αθλήτρια του άλματος επί κοντώ και ο 50χρονος πλέον πρόεδρος της ομοσπονδίας άρσης βαρών έκαναν προ ημερών την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, στο κέντρο όπου τραγουδά ο καλός φίλος του μεγάλου αθλητή, Αντώνης Ρέμος. Ενώ η κάμερα του Happy Day τους συνάντησε σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

H νέα σύντροφος του Πύρρου Δήμα από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούνιο του 2019 συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor φτάνοντας στους τέσσερις φιναλίστ για την Ελλάδα, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό και τελικώς πήρε την τέταρτη θέση.

Τόσο ο Πύρρος Δήμας όσο και η Αφροδίτη Σκαφιδά δεν έχουν κάνει καμία δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα ωστόσο δεν δείχνουν και να ενοχλούνται από τα φλας των φωτογράφων. Πύρρος Δήμας: Ερωτευμένος με πρώην παίκτρια του Survivor 4 χρόνια μετά το θάνατο της Αναστασίας (ΕΙΚΟΝΑ)

Back to top button
Close
Close