Fashion

Πως φοριέται η midi φούστα άνω των 50

Η σύγχρονη μόδα κινείται αργά (αλλά υπάρχει ελπίδα) προς μια εποχή που τα ρούχα θα απευθύνονται σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.

Το στοιχείο της ηλικίας κάνει τη διαφορά μόνο σε ό,τι αφορά τη στιλιστική «ωριμότητα» -δηλαδή, έχοντας δοκιμάσει περισσότερα πράγματα καταλήγεις σε εκείνα που σου ταιριάζουν και σε εκφράζουν περισσότερο.

Είναι γεγονός ότι οι νεότερες ηλικίες είναι περισσότερο εξοικειωμένες με τα social media, αφού μεγάλωσαν με αυτά, αλλά όλο και περισσότερες γυναίκες στις ηλικίες των 50 και άνω, έχουν εξοικειωθεί πλήρως με τα μέσα και μοιράζονται το υπέροχο στιλ τους με κοινό όλων των ηλικιών.

Υπάρχουν influencers με χιλιάδες ακόλουθους που εμπνέουν όχι μόνο τις γυναίκες σε αντίστοιχες ηλικίες αλλά και κορίτσια στην εφηβεία, αποδεικνύοντας ότι το στιλ είναι (και πρέπει) να είναι universal.

Ένα από τα κομμάτια που φαίνεται να λατρεύουν οι κομψές fashion influencers άνω των 50 για την άνοιξη, είναι η μίντι φούστα.Τη συνδυάζουν με πουκάμισα και κομψά σακάκια ή με σικάτα τοπ και mules, χαρίζοντας κομψότητα στο ντύσιμό τους.

Παρακάτω, δείτε 5 ενδεικτικά σούπερ μοδάτα ανοιξιάτικα looks από influencers άνω των 50 με φούστα και πάρτε ιδέες για τα ανοιξιάτικα looks σας!

Με λευκό πουκάμισο + στιλάτα πέδιλα

Με πουλόβερ σε έντονο χρώμα + εξώφτερνα mules

Mε preppy πουκάμισο με γιακά + μοκασίνια

Με κομψό σακάκι + mulesM

Back to top button
Close
Close