Fashion

Πως να εντάξεις στα σύνολα σου την αλυσίδα!

Βρισκόμαστε ήδη στην «καρδιά» του φθινοπώρου και πλέον είναι γνωστές σχεδόν όλες οι τάσεις που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες. Η λίστα των trends σε όλες τις κατηγορίες αποτελείται από φρέσκες και καινούριες ιδέες αλλά και από κάποια στοιχεία που συναντήσαμε τις προηγούμενες περιόδους πιο ανανεωμένα και με λεπτομέρειες, οι οποίες όμως κάνουν τη διαφορά.

Στον κόσμο των κοσμημάτων και των αξεσουάρ, έχουμε παρατηρήσει ότι η τάση που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον τόσο των ειδικών όσο και των αγαπημένων μας fashionistas είναι οι αλυσίδες. Είναι γεγονός ότι κυριαρχούν εδώ και αρκετούς μήνες αλλά όπως όλα δείχνουν η δημοφιλία τους θα συνεχίσει να αυξάνεται και τους επόμενους μήνες. Εάν πιστεύετε ότι μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε μόνο σαν κόσμημα, ήρθε η στιγμή να αλλάξετε την άποψή σας. Τόσο οι σχεδιαστές όσο και τα κορίτσια του street style αποφάσισαν να εντάξουν αυτήν τη λεπτομέρεια και σε άλλα κομμάτια πέρα από τα jewels. Μπορείτε να τις επιλέξετε από το πρωί μέχρι το βράδυ και να χαρίσετε στα σύνολά σας την απαραίτητη λάμψη.

Bags

chain-6.jpg
Image source: @leoniehanne

Οι chain bags έχουν πολύ έντονη παρουσία στα street style looks εδώ και αρκετούς μήνες. Γι’ αυτό το σχέδιο που έχει χαρίσει μια glam αισθητική ακόμα και στα πιο απλά μας σύνολα θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον ιταλικό οίκο Bottega Veneta, ο οποίος παρουσιάζει συνεχώς νέα designs που κινούνται σ’ αυτήν τη φιλοσοφία. Ένα από τα πιο iconic designs για την περίοδο που διανύουμε είναι η Chain Cassete του οίκου, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει να αποτελεί βασικό συστατικό των street style outfits. Μη χάσετε χρόνο κι εντάξτε στις εμφανίσεις σας μία τέτοια τσάντα, η οποία θα χαρίσει και λάμψη στην εικόνα σας.

Shoes

chain-7.jpg

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν να ακολουθούν τις τάσεις κρατώντας «χαμηλό προφίλ» και διαλέγοντας διακριτικά κομμάτια, τότε δεν έχετε παρά να προτιμήσετε τα υποδήματα που έχουν chain details. Λειτουργούν και ως κόσμημα για το πόδι σας και πραγματικά μπορείτε να τα φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το ιδιαίτερο σχέδιό τους θα αναβαθμίσει την εμφάνισή σας μέσα σε μόλις λίγα λεπτά και θα σας δώσει την απόλυτη ανανέωση. Έχετε τη δυνατότητα να τα συνδυάσετε από το καθημερινό σας τζιν παντελόνι μέχρι ένα πιο sophisticated dress.

Jewelleries

chain-5.jpg

Φυσικά και η πιο συχνή επιλογή είναι σαν κόσμημα. Άλλωστε, οι αλυσίδες βρίσκονται πρώτες στη λίστα με τα jewels trends της σεζόν. Θα τις συναντήσετε σε όλα τα σχέδια από κολιέ μέχρι βραχιόλια και σκουλαρίκια. Οι fashion lovers προτιμούν τη χοντρή κι έντονη εκδοχή τους με στόχο να αποτελέσει το κυρίαρχο κομμάτι του συνόλου τους. Εάν αποφασίσετε να ακολουθήσετε αυτήν την τακτική, προτιμήστε τα υπόλοιπα items να κινούνται σε «ήρεμες» γραμμές, ώστε να λειτουργήσουν συμπληρωματικά και να αναδείξουν το κόσμημά σας.

Belts

chain-1.jpg
Image source: @styledumonde

Για όλες εσάς που ψάχνετε μία εύκολη ανανέωση στα καθημερινά σας looks αυτή είναι μία πολύ εύκολη λύση. Αντικαταστήστε την κλασική ζώνη σας με μία chain belt και πάτε την εικόνα σας ένα βήμα παρακάτω. Μπορείτε να τη φορέσετε πάνω από το σακάκι σας ή από το φόρεμά σας για να τονίσετε τη μέση σας και να αναδείξετε τη σιλουέτα σας αλλά και πάνω από το παλτό ή το πανωφόρι σας. Δοκιμάστε αυτήν την εκδοχή άφοβα και να είστε σίγουρες ότι θα τη λατρέψετε αμέσως.

Glow.gr

Back to top button
Close
Close