Design

Πως να διακοσμήσετε τους τοίχους σας!

Εάν έχετε κάποιον άδειο τοίχο στο καθιστικό, τη τραπεζαρία ή το υπνοδωμάτιο σας και δεν θέλετε να βάλετε απλά έναν πίνακα ή έναν καθρέπτη παρακάτω σας προτείνουμε 5 απλές στην υλοποίηση αλλά πολύ εντυπωσιακές προτάσεις για να διακοσμήσετε τους τοίχους σας!

1. Με φωτογραφίες

Μπορεί να είναι φωτογραφίες δικές σας, της οικογένειας σας, τοπία από ταξίδια ή ακόμα και τυχαίες εικόνες που σας αρέσουν. Μπορείτε να τις εκτυπώσετε σε χαρτί ή μουσαμά στις διαστάσεις που επιθυμείτε αναλογικά με τη διάσταση του τοίχου που θα τοποθετηθούν. Θα ομορφύνουν το χώρο σας ενώ παράλληλα θα σας θυμίζουν τις όμορφες στιγμές σας!

*Πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση.

2. Με κορνίζες & κάδρα

Με κορνίζες και κάδρα που ήδη μπορεί να έχετε σκόρπια στο χώρο μπορείτε να κάνετε μία ωραία σύνθεση στο τοίχο. Μπορεί να είναι σε διαφορετικά σχήματα και χρώματα ή ακόμα και σκέτες οι κορνίζες! Μπορείτε να τις βάλετε στο τοίχο του καθιστικού σας ή και πάνω από τη κονσόλα της εισόδου. Για πιο vintage ύφος χρησιμοποιείστε παλιές, σκαλιστές ακόμα και φθαρμένες κορνίζες.

3. Με καθρέπτες

Καθρέπτες σε μικρές διαφορετικές διαστάσεις, ακόμα και σε διαφορετικά σχέδια κρεμασμένοι σε έναν τοίχο ασύμμετρα δίνουν πάντα ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Είναι μία ωραία πρόταση για πάνω από το μπουφέ της τραπεζαρίας σας.

4. Πιάτα

Μπορείτε να κρεμάσετε πιάτα που δεν χρησιμοποιείτε πια, σε διάφορα σχέδια και χρώματα και κάνετε μία ξεχωριστή σύνθεση στο τοίχο σας. Ιδανική και ασυνήθιστη πρόταση για το τοίχο της τραπεζαρίας ή της κουζίνας.

6. Γύψινες ροζέτες

Τις έχουμε συνηθίσει να τις βλέπουμε πάνω από τα φωτιστικά και σε πιο κλασικά στυλ. Σε αυτή τη περίπτωση κολλημένες στο τοίχο σε διαφορετικά χρώματα δίνουν ένα πολύ μοντέρνο και ιδιαίτερο στυλ στο χώρο του καθιστικού σας!

Back to top button
Close
Close