Ειδήσεις

Προφυλακιστέοι δυο Λαρισαίοι, ένας ελεύθερος επαγγελματίας και ένας άνεργος, για κοκαΐνη που έφερναν από Αθήνα

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν χθες το μεσημέρι μετά την απολογία τους στον Ανακριτή οι δύο Λαρισαίοι που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, αναφέρει “Ελευθερία”.

Όπως είναι γνωστό, ο 43χρονος ελεύθερος επαγγελματίας και ο 34χρονος άνεργος επέστρεφαν με το αυτοκίνητό τους από την Αθήνα όταν συνελήφθησαν στα Διόδια Μοσχοχωρίου, καθώς στον χώρο αποσκευών του Ι.Χ. μετέφεραν περισσότερα από 600 γραμμάρια κοκαΐνης.

Όπως, μεταξύ άλλων, σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. στο Ι.Χ. των συλληφθέντων «βρέθηκαν κατά τον έλεγχο και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 610 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο».

Από την έρευνα, «σε άλλη οικία που χρησιμοποιείται ως χώρος απόκρυψης κοκαΐνης (καβάτζα), βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και 2 κινητά τηλέφωνα. Κατασχέθηκε, ακόμη, και το προαναφερόμενο όχημα».

Back to top button
Close
Close