Τρίκαλα

Προσφορά αλληλεγγύης από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Μετεώρων

Μια αξιέπαινη κίνηση ανιδιοτελούς προσφοράς και κοινωνικής ευαισθησίας πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων, με την παράδοση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μετεώρων «Ο Άγιος Παΐσιος».

Η παράδοση έγινε παρουσία του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, Ταξίαρχου Δημητρίου Μήτραινα, και του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Μετεώρων, Αστυνομικού Υποδιευθυντή Ευάγγελου Λαφαζάνη, οι οποίοι παρέδωσαν τα είδη στον Δήμαρχο Μετεώρων κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας, αναδεικνύοντας έμπρακτα τον ανθρώπινο και κοινωνικό της ρόλο, πέρα από τα καθήκοντα ασφάλειας και τάξης. Τα προσφερόμενα είδη θα ενισχύσουν σημαντικά το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, το οποίο στηρίζει καθημερινά ευάλωτες οικογένειες και συμπολίτες που έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Μετεώρων ευχαρίστησε θερμά τη Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων για τη στήριξη και τη συνεργασία, τονίζοντας ότι τέτοιες ενέργειες αποτελούν παράδειγμα κοινωνικής αλληλεγγύης και ενισχύουν το πνεύμα προσφοράς στην τοπική κοινωνία.

Back to top button
Close
Close