MUST ReadΕπιχειρείν

Πρέσβειρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας για τα Τρίκαλα η Τζίνα Μπέη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες της ετήσιας γενικής συνέλευσης του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) στον Βόλο, υπό την διοργάνωση και φιλοξενία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.
Η κα Μπέη Τζίνα Μέλος Δ.Σ. εκπροσώπησε το Επιμελητήριο Τρικάλων στις εργασίες της συνέλευσης και στην ειδική εκδήλωση για την πολυδιάστατη φύση της γυναίκας στο επιχειρείν
Ταυτόχρονα,  στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας,
στα Μελισσάτικα Βόλου, το Επιμελητήριο Μαγνησίας διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα «Η πολυδιάστατη φύση της γυναίκας στο επιχειρείν», με ομιλήτριες εξέχουσες γυναικείες
προσωπικότητες.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής, η διοίκηση του Επιμελητηρίου απέμεινε βραβεία σε γυναίκες της Μαγνησίας, οι οποίες διαπρέπουν στον επιχειρηματικό τομέα.
Μεταξύ των ομιλητριών της εκδήλωσης ήταν  η κ. Μαρία Σπυράκη, ευρωβουλευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφια, η κ. Μένη Λαζάρου, Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Βόλου, η κ. Θέκλα Καμμένου, Υπεύθυνη Γ.Ε.ΜΗ. & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων Επιμελητηρίου Μαγνησίας και Πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου και η κ. Δωροθέα Καναβιτσά, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.Μαγνησίας (Ο.Ε.Β.Ε.Μ.).

Back to top button
Close
Close