Lifestyle news

Ποιος είναι ο Τρικαλινός Κίμωνας που νυμφεύτηκε την Έλενα Ράπτη

Ήθελε να μην το μάθει κανείς μέχρι να συμβεί και το έκανε! Είναι βέβαια και από ποια μεριά θα το δεις,…αφού τελικά η ίδια το αποκάλυψε! Έβαλε τα γυαλιά πάντως σε όσους και όσες παραπονιούνται- ότι τους κυνηγά η δημοσιότητα και δεν μπορούν με τίποτα να δραπετεύσουν.

Η Έλενα Ράπτη που εκτός από απίστευτα γοητευτική είναι και χορτασμένη από τη δημοσιότητα, έδωσε μαθήματα για το πως «κρατάς μυστικό» αυτές τις μέρες με το γάμος της!

Έκπληξη σίγουρα που μία τόσο γνωστή πολιτικός και όμορφη γυναίκα, κατάφερε – όπως φαίνεται πολύ εύκολα – να γνωρίσει κάποιον, να φτάσει στο γάμο μαζί του, να παντρευτούν και σε όλο αυτό το διάστημα, το μικρό ή το μεγάλο, κανείς να μη μάθει το παραμικρό.

Έχουμε ξεπεράσει ήδη τη μικρή έκπληξη του 15αύγουστου που προκάλεσε η είδηση του γάμου της Έλενας Ράπτη και τώρα πια μένουμε να τονίσουμε κάτι άλλο: Όταν κάποιος θέλει να μη δημοσιοποιήσει κάτι, του είναι εξαιρετικά εύκολο. Όσο διάσημος κι αν είναι!

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Έλενα Ράπτη, η οποία παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες κάτω από άκρα μυστικότητα τον αγαπημένο της!

 

Back to top button
Close
Close