Lifestyle news

Ποιες είναι οι FORTISSIMO που κέρδισαν τις εντυπώσεις στην εκδήλωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην Σκιάθο

Τέσσερεις καταπληκτικές νέες γυναίκες οι Fortissimo, το πρώτο ελληνικό γυναικείο electric string quartet-ένα ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων που συνδυάζει την κλασσική μουσική με πιο μοντέρνα ακούσματα ποπ, ροκ ήταν η εκπληξη κατά τη διάρκεια του δείπνου.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Οι FORTISSIMO αποτελούνται από τη Μαρία Εκλεκτού (βιολί), τη Μαρία Μητριζακη (βιολί), τη Κέλυ Βασιλειάδου (βιόλα), τη Σύλβια Σουπίλα (βιολοντσέλο) σύνολο τέσσερις όμορφες και ταλαντούχες κοπέλες που αφού ολοκλήρωσαν τις μουσικές τους σπουδές σε αξιόλογες σχολές της Ελλάδας, Βρετανίας και Γερμανίας δημιούργησαν το πρώτο ελληνικό ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων.

Εχουν συμμετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο όπου έκλεψαν τις εντυπώσεις με την δυναμική τους εμφάνιση και το υψηλό καλλιτεχνικό τους επίπεδο  ενώ το 2010 επιλέχτηκαν για να κάνουν support στο θρυλικό συγκρότημα των Scorpions στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ενώ το 2011 ήταν το support group των Deep Purple.

Παράλληλα με τις live εμφανίσεις τους, το C Music TV, τηλεοπτικό κανάλι με έδρα το Λονδίνο και μετάδοση σε όλο τον κόσμο, διάλεξε το βίντεο κλιπ “Electric Storm” των Fortissimo για δυο απο τα promo video του.

 

Back to top button
Close
Close