Lifestyle news

Ποια θα αναλάβει το τιμόνι της εκπoμπής του Γιώργου Αυτιά;

Η συζήτηση έχει ανοίξει στο κανάλι του Φαλήρου και τα πηγαδάκια έχουν ήδη στηθεί για τον πιθανό αντικαταστάτη του Γιώργου Αυτιά στην περίπτωση που ο γνωστός δημοσιογράφος αποφασίσει να εγκαταλείψει τη δημοσιογραφία για να κατέβει στον στίβο της πολιτικής, με τη συμμετοχή του στις Ευρωεκλογές.

Για την ώρα τίποτα δεν έχει κλείσει, καθώς όπως σημειώνει ο ίδιος ο δημοσιογράφος: «Παραμένω στην υπηρεσία της ενημέρωσης του τηλεθεατή. Δεν υπάρχουν ακόμα ανακοινώσεις. Δεν υπάρχει αντικαταστάτης. Ο χρόνος είναι πολύς μέχρι τότε. Οι ευρωεκλογές είναι στις 9 Ιουνίου, βάσει νομοθεσίας θα πρέπει να σταματήσω έναν μήνα πριν, δηλαδή στις 9 Μαΐου».

Όλοι αναμένουν την απόφαση του Γιώργου Αυτιά, με τη συζήτηση πάντως για τους αντικαταστάτες του να φουντώνει. Τα νέα δεδομένα θέλουν το όνομα που να έχει πέσει στο τραπέζι για την αντικατάσταση του Γιώργου Αυτιά να είναι αυτός της Φαίης Μαυραγάνη, η οποία παρουσιάζει ενημερωτική εκπομπή στον ΑΝΤ1 το Σαββατοκύριακο. Ενώ βλέποντας το πάνελ της εκπομπής του, η δική μας Χαρά Ξάνθη φιγουράρει ως ένα από τα φαβορί για την ανάληψη της παρουσίασης της εκπομπής ; Ίδωμεν καθώς, οι δυο τους έχουν αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις, και από την προεκλογική περίοδο! 

 

Back to top button
Close
Close