MUST Read

Περίπτωση προς μίμηση ,παραχωρεί την θέση του προέδρου επιμελητηρίου για χάρη της ανανέωσης

Σπάνια  η στάση του Σωτήρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος αποφάσισε να μη ξαναβάλει για πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας, ο Φαρσαλινός επιχειρηματίας παραμερίζει για χάρη της ανανέωσης, παρότι δεν τον πήραν δα και τα χρόνια, ωστόσο δεν θεωρεί τον εαυτό του αναντικατάστατο κι αυτό δεν είναι συνηθισμένο, να παραχωρεί κάποιος τη θέση του μετά από 2 θητείες σε αξίωμα. Βέβαια η δεύτερη θητεία του εξελίχθηκε σε «αρμένικη βίζιτα», όχι με δική του ευθύνη, σε όλη τη χώρα με κυβερνητικές αποφάσεις, αναβλήθηκαν ξανά και ξανά οι εκλογές στα Επιμελητήρια κι έτσι αντί 2 ή 3 χρόνια βάσταξε κοντά 7.

Από  την αρχή του 2011 διετέλεσε πρόεδρος ο Σωτ. Γιαννακόπουλος, μέχρι το 2013, και μετά από ένα τριετές διάλειμμα με Δημ. Αδάμ ξανά από το 2018 σερί, εκεί θα τον βρει και το 2025, για τον προσεχή Δεκέμβριο είναι προγραμματισμένες οι επιμελητηριακές εκλογές, εφόσον δεν προκύψει πάλι κάποιος σοβαρός λόγος αναβολής. Εν τω μεταξύ ο άνθρωπος έχει στη διοίκηση του Επιμελητηρίου από το 1997, μαζί τότε με τον αείμνηστο Δημ. Γκουντόπουλο.
Τώρα  την ηγεσία της παράταξής τους αναλαμβάνει ο Νίκος Ντάγκας, του Τουρισμού και των παραλίων αλλά όχι μόνο αυτών, με εμπειρία στη διοίκηση και του Επιμελητηρίου και του Δήμου Αγιάς. Κι εφόσον εκλεγεί θα συντονιστεί άνετα και με την «εξωστρέφεια» που ευαγγελίζεται για την περιοχή ο δήμαρχος Θαν. Μαμάκος.

Back to top button
Close
Close