Ειδήσεις

Παρουσίαση της Αλοννήσου στους Εκπαιδευτές Καταδύσεων

Το πολυδιάστατο τουριστικό «προϊόν» του εξωτικού παραδείσου των Σποράδων παρουσίασε ο δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης στο πλαίσιο διαδικτυακής διεθνούς εκδήλωσης που διοργάνωσε η PADI, η καταξιωμένη επαγγελματική ένωση εκπαιδευτών καταδύσεων.

Με τίτλο «Seek Adventure: Underwater Museum in Alonissos, Greece», ο κ. Kώστας Τριανταφύλλου, εκπρόσωπος της PADI στην Ελλάδα, ανέλαβε την πρωτοβουλία της διοργάνωσης σημαντικού Social Media Live Event μέσω των ισχυρών καναλιών προώθησης της κορυφαίας επαγγελματικής ένωσης για την κατάδυση, με στόχο την προβολή του πρώτου Υποβρύχιου Μουσείου της Ελλάδας σε πλήθος ειδικών και επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο καταδυτικό πεδίο.
Η επιτυχημένη διαδικτυακή δράση που παρακολούθησαν εκατοντάδες ενδιαφερόμενοι από όλο τον κόσμο, διανθίστηκε με αξιόλογες εισηγήσεις έμπειρων ομιλητών με αντικείμενα το Κλασσικό ναυάγιο της Περιστέρας, τις καταδυτικές διαδρομές, του όρους επισκεψιμότητας, τα Κέντρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης, τα μελλοντικά πλάνα για την επισκεψιμότητα των πρόσθετων Αρχαίων Ναυαγίων της περιοχής, καθώς και το Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου και Λοιπών Ερημονήσων των Βορείων Σποράδων.

Back to top button
Close
Close