FashionΓάμος - Βάπτιση

Παραμυθένιες λαμπάδες…από την Χριστίνα Αλιπράντη!

Επιτέλους η άνοιξη είναι εδώ…

Χρώματα, αρώματα και μυρωδιές κατακλύζουν όλον τον κόσμο… Μαζί της έφτασε και μία από τις κατανυκτικότερες περιόδους για την ανθρωπότητα το Πάσχα πού γιορτάζεται με λαμπρότητα απ΄ όλους. Από τότε πού θυμάμαι τον εαυτό μου περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία τη νονά μου να μου φέρει τη λαμπάδα πού θα κρατούσα στην Ανάσταση. Πόση χαρά ένιωθα δεν περιγράφεται!  Ακόμα και τώρα που μεγάλωσα ψάχνω να βρω την πιο όμορφη και γουστόζικη λαμπάδα για εμένα και τους αγαπημένους μου.

Και πιστέψτε με δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να βρει κάποιος τη λαμπάδα πού θα τον κάνει να ξανανιώσει παιδί από το  Σαν Παραμύθι!

Μπαίνοντας στο μαγαζί πού βρίσκεται στην οδό Καρανάσιου 12 στο κέντρο των Τρικάλων σε περιμένει το χαμόγελο της Χριστίνας Αλιπράντη πού είναι και η δημιουργός όλων αυτών των θαυμάτων. Χρώματα, αρώματα, σχέδια πού μπορεί να ικανοποιήσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές μαμάδες αλλά και νονές και νονούς σε μεταφέρουν σ΄ ένα κόσμο πού όλοι γίνονται και πάλι παιδιά. Λαμπάδες για μικρές και μεγάλες κυρίες και κυρίους πάντα χειροποίητες και φτιαγμένες με μεράκι και αγάπη είναι έτοιμες να συντροφεύσουν τα δώρα σας και να κάνουν τα παιδιά χαρούμενα και ευτυχισμένα!

http://Σαν Παραμύθι Χριστίνα Αλιπράντη

Back to top button
Close
Close