Idees Sports

Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ 0-1: Θρίαμβος για τους Βεστφαλούς και πρόκριση στον τελικό του Champions League

Ολοκληρώθηκε το “μπαμ”! Την πρόκρισή της σε τελικό του Champiopns League για τρίτη φορά στην ιστορία της πανηγυρίζει η Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί κέρδισαν την Παρί Σεν Ζερμέν με 1-0 στο “Parc des Princes” -όπως και στη Γερμανία και θα αγωνιστούν στο “Γουέμπλεϊ” το Σάββατο 1 Ιουνίου, κόντρα στην ομάδα που θα περάσει από το Ρεάλ – Μπάγερν. Ο Ματς Χούμελς το γκολ που έκρινε τον αγώνα. Τέσσερα δοκάρια οι γηπεδούχοι.

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά! Η Ντόρτμουντ είναι η πρώτη φιναλίστ του φετινού τελικού του Champions League! Με σκόρερ τον Χούμελς, οι Βεστφαλοί κέρδισαν και στο δεύτερο ματς τους Γάλλους με 1-0 και προκρίθηκαν στο “μεγάλο” ματς του Γουέμπλεϊ, ψάχνοντας τη δεύτερη κούπα -με τα… μεγάλα αυτιά- στην ιστορία τους!

Πλέον, η Ντόρτμουντ περιμένει να μάθει, ποιος θα είναι ο νικητής του ευρωπαϊκού clasico, Ρεαλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου, έπειτα από το 2-2 της Γερμανίας. Θυμίζουμε ότι οι Βεστφαλοίί -στο δεύτερο τους τελικό, το 2013- είχαν ηττηθεί στο Γουέμπλεϊ από την Μπάγερν Μονάχου, χάνοντας το τρόπαιο.

Back to top button
Close
Close