FaceLookIdees Sports

Παπαδογιάννης -Αδάμος βολτάρουν στο Zeil και προετοιμάζονται για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ δίνουν τον δικό τους τόνο τόσο οδικώς, όσο και… αεροπορικώς , μεταβαίνοντας στη Γερμανία για την αναμέτρηση του Δικεφάλου με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Conference League που θα κρίνει την πρώτη θέση του 7ου ομίλου και την πρόκριση είτε στη φάση των 16 είτε των 32 της διοργάνωσης.

Ανάμεσά τους και δυο Τρικαλινοί οι οποίοι αψήφησαν τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και ακολούθησαν το ταξίδι πρωτιάς  του δικεφάλου .

Ο Διευθυντής  του Α.Τ. Πύλης Χρήστος Παπαδογιάννης που ακολούθησε τους  χιλιάδες φίλους των «ασπρόμαυρων»  στη Γερμανία από τη Θεσσαλονίκη αεροπορικώς και μετέτρεψαν το αεροπλάνο σε… κερκίδα τραγουδώντας συνθήματα και δίνοντας ένα άλλο «χρώμα» στην πτήση με τελικό προορισμό το Ντίσελντορφ από όπου και μετέβηκαν  οδικώς στη Φρανκφούρτη και μαζί του, που ενσωματώθηκε στην Γερμανική πόλη λόγω επαγγελματικής δραστηριότητας ο Φώτης Αδάμος .

Αμφότεροι πάντως έναντι των άλλων, εμφανίστηκαν σε κεντρικό εμπορικό δρόμο της Φρανφούρτης την γνωστή οδός Ζέιλ τόσο για τα σχετικά ψώνια όσο και για το στυλ αφού πέρα από  αθλητικά διακρίνονται και για το life style …

Back to top button
Close
Close