MUST Read

Πανελλαδικές: Η Αντίστροφη Μέτρηση Ξεκίνησε (και οι Απουσίες επίσης…)

Λιγόετρο  από ένας μήνας —20 και κάτι μερούλες— απομένει για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων και οι τελειόφοιτοι της Γ’ Λυκείου μετρούν αντίστροφα… όχι για καλοκαίρι, αλλά για το απόλυτο τεστ αντοχής που θα κρίνει την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ή την ανάγκη για δεύτερο καλοκαίρι φροντιστηρίου…).

Φέτος, το ραντεβού με την αγωνία ξεκινά Παρασκευή 30 Μαΐου για τα ΓΕΛ και Σάββατο 31 Μαΐου για τα ΕΠΑΛ — γιατί τι πιο ιδανικό από το να ξεκινάς τις εξετάσεις με ένα καλό weekend anxiety edition. Τα Λύκεια κλείνουν στις 16 Μαΐου (επιτέλους!) και τα Γυμνάσια στις 28 Μαΐου, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: οι αίθουσες ήδη μοιάζουν με ghost town, αφού οι περισσότεροι μαθητές εφαρμόζουν τη διαχρονική στρατηγική «κάνω απουσίες για να διαβάσω… ή έστω να κοιτάω τις σημειώσεις με βλέμμα απλανές».

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες — και να θυμάστε: δεν είναι το τέλος του κόσμου, είναι απλώς η αρχή της συνεδρίας με τον καφέ των 3 π.μ. και τις επαναλήψεις τύπου speed-run!

 

Back to top button
Close
Close