Τρίκαλα

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία -Ενημέρωση από τους επαγγελματίες του κέντρου «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ» 

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία σήμερα, 3 Δεκεμβρίου και τα προβλήματα αυτών των συμπολιτών μας τίθενται και πάλι επί τάπητος.  Προσβασιμότητα, ισότητα, χωρίς εμπόδια, διακρίσεις και αποκλεισμούς .

Το δικό τους μήνυμα έδωσαν σήμερα από την Πλατεία Παλαιού Δεσποτικού, οι επαγγελματίες του ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ», με στόχο την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων αποκατάστασης σε περιπτώσεις μυοσκελετικών νευρολογικών και ρευματολογικών παθήσεων. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, ενημέρωσαν το τρικαλινό κοινό σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης για τα άτομα με αναπηρία.

Με το σύνθημα : Φροντίστε τους ηλικιωμένους, με κινητικά και νευρολογικά προβλήματα.

«ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ»

Με την παρουσία του στο χώρο της αποκατάστασης δημιούργησε νέα δεδομένα στον χώρο της υγείας και προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, τις οποίες μπορούμε να συναντήσουμε μόνο σε σύγχρονα νοσηλευτικά ιδρύματα της Ευρώπης.. Διαθέτει ειδικά τμήματα τα οποία είναι πλήρως εξοπλισμένα και άρτια στελεχωμένα από εξειδικευμένο προσωπικό και καλύπτει τις ανάγκες προς θεραπεία όλων εκείνων των περιστατικών που χρήζουν αποκατάστασης τόσο σε επίπεδο διάγνωσης – εκτίμησης όσο και σε επίπεδο θεραπείας.

Η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, οι επενδύσεις σε πρωτοποριακό εξοπλισμό και τεχνολογία, η στελέχωσή του με άριστα εκπαιδευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, έχουν καθιερώσει τον «Άγιο Λουκά τον Ιατρό» ως ένα από τα πλέον σύγχρονα και αξιόπιστα Κέντρα Αποκατάστασης ανοιχτής νοσηλείας της χώρας.

 

 

Back to top button
Close
Close