Idees Sports

Παίκτες του Α.Ο.Τ στήριξαν το κοινωνικό έργο των “Σακαφλιάδων”

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Α.Ο Τρίκαλα επισκέφτηκαν τα γραφεία του Συνδέσμου Σακαφλιάδων και έφεραν ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης, στηρίζοντας έτσι την προσπάθεια που ξεκίνησαν εδώ και λίγες ημέρες οι οργανωμένοι, βοηθώντας συνανθρώπους μας που έχουν το έχουν ανάγκη σε αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Η ανάρτηση των Σακαφλιάδων αναφέρει:

Μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε σήμερα το απόγευμα αφού αντιπροσωπεία παιχτών του Α. Ο. Τρίκαλα επισκέφθηκε τα γραφεία του Συνδέσμου μας φέρνοντας ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης, βοηθώντας με τον τρόπο αυτό το εγχείρημα που αναλάβαμε από την προηγούμενη εβδομάδα για να ενισχύσουμε τους συνανθρώπους μας στην Τρικαλινή κοινωνία που έχουν ανάγκη αλλά και τους πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Κρήτη (η αποστολή των δεμάτων θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας).
Θα θέλαμε από τη μεριά μας να ευχαριστήσουμε θερμά τους Παντελή Ριζογιάννη, Χρήστο Νιάρο, Νίκο Σκόνδρα, Ανδρέα Σταμάτη και Αστέριο Γιακουμή που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συνδέσμου μας, αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά πως οπαδοί και παίκτες είμαστε πραγματικά μια οικογένεια.
Υπενθυμίζουμε πως η παράδοση αλλά και η παραλαβή προϊόντων πρώτης ανάγκης από όσους επιθυμούν συνεχίζεται καθημερινώς στα γραφεία του Συνδέσμου κατά τις ώρες 18:00 – 20:30.
Τέλος, περιμένουμε τα μηνύματα σας στη σελίδα μας και παιδιά του Συνδέσμου θα έρθουν άμεσα στο χώρο σας να σας επισκεφθούν προσφέροντας σας μια ελπίδα χαράς στις δύσκολες και περίεργες εποχές που ζούμε.

Back to top button
Close
Close