
Ούτε μυστικές συναντήσεις, ούτε άνωθεν τηλεφωνήματα, ούτε υποσχέσεις , χαρακτηρίζουν το σκηνικό μεταξύ των γιατρών τις τελευταίες ημέρες, οι οποίοι ως γνωστόν οδηγούνται στην τελική ευθεία για τις εκλογές του συλλόγου στα Τρίκαλα .Ακόμα και οι πρώτες τοποθετήσεις φαίνεται να μην δημιουργούν τριγμούς κυρίως ως προς τις ισορροπίες που δημιουργούνται μεταξύ των παρατάξεων και των εκπροσώπων του κλάδου στην μετά Πέτρου εποχή .
Ευχή όλων η σύνθεση του νέου προεδρείου του Δ.Σ να μην αποτελέσει σύμπραξη ετερόκλητων δυνάμεων με αντιθετικές θέσεις μόνο και μόνο για αλλαγή προσώπων. Χρειάζεται άπαντες να επιδείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα με τον υπέρτατο σεβασμό στην δημιουργία του εκλογικού αποτελέσματος με έναν σύλλογο δυναμικό, σοβαρό, διεκδικητικό αλλά όχι έρμαιο προσωπικών φιλοδοξιών και με γνώμονα την μεταρρύθμιση του συστήματος υγείας, τις εργασιακές σχέσεις των ιατρών και το ρόλο στην τοπική κοινωνία προς όφελος του πολίτη .
Στην φωτογραφία, δυο εξέχουσες προσωπικότητες της επιστημονικής ομάδας της πόλης, οι οποίοι πέρα από φίλοι διατηρούν γειτονικά ιατρεία .
Ο παλιός δήμαρχος και οφθαλμίατρος Δημήτρης Οικονόμου με διακριτικό ρόλο και ο υπερδραστήριος στα κοινά του Ιατρικού συλλόγου αλλά και στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της περιοχής, παθολόγος γενικής Ιατρικής Λευτέρης Καραγιώργος που πέρα από όλα τα άλλα είναι και υποψήφιος αναμένεται να έχουν ένα ιδιαίτερο ρόλο στις προσεχείς εξελίξεις .