Lifestyle news

Πέθανε ο σταρ του Sex and the city!

Ενας από τους πιο χαρακτηριστικούς ηθοποιούς του «Sex and the City», ο Willie Garson, που οι φαν της τηλεοπτικής σειράς είχαν γνωρίσει κυρίως από τον ρόλο του ατζέντη ταλέντων «Stanford Blatch», πέθανε σε ηλικία 57 ετών, όπως ανακοίνωσε ο γιος του στα social media.

Ο «Stanford Blatch» ήταν ο στενός φίλος της «Carrie Bradshaw» (Sarah Jessica Parker). Επρόκειτο μάλιστα να εμφανιστεί και στο σίκουελ της σειράς, «And Just Like That».

Η ιστορία του

Γεννήθηκε το 1964 στο Νιου Τζέρσι και έκανε σπουδές θεάτρου και καλών τεχνών στη Δραματική Σχολή του Γέιλ. Ξεκίνησε την καριέρα του με μικρούς ρόλους στη δεκαετία του ’80, ενώ στα 90s εμφανίστηκε σε εμβληματικές σειρές της εποχής όπως οι «The X-Files» και «Friends».

Όμως στη συνείδηση των τηλεθεατών επρόκειτο να καθιερωθεί σαν «Stanford Blatch». Όπως σχολίασε για εκείνον η Cynthia Nixon, στον ρόλο της «Miranda Hobbes»: «Τον αγαπούσαμε όλοι και απολαμβάναμε να συνεργαζόμαστε μαζί του. Ήταν απίστευτα διασκεδαστικός και στην οθόνη και στην αληθινή ζωή. Ήταν πηγή φωτός και φιλίας».

Ένθερμος υπερασπιστής της υιοθεσίας, το 2009 υιοθέτησε τον γιο του, Nathen, που τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram: «Χαίρομαι πολύ που μοιράστηκες όλες τις περιπέτειές σου μαζί μου και που καταφέραμε να μοιραστούμε τόσο πολλά. Είμαι περήφανος για εσένα. Θα σε αγαπάω πάντα, αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις τη δική σου περιπέτεια».

marieclaire.gr

Back to top button
Close
Close