Lifestyle news

Πάσχα με κοσμοσυρροή και opening στο νησί των ανέμων

Με κοσμοσυρροή κυρίως Ελλήνων υποδέχθηκε η Μύκονος το φετινό Πάσχα, ενώ άνοιξαν τα πρώτα διάσημα beach club του νησιού. Το ερώτημα που κυριαρχούσε ήταν αν θα άνοιγε το Principote στον Πάνορμο που είχε αναγγείλει opening το Μεγάλο Σάββατο. Κάτι που έγινε αφού η επιχείρηση συμμορφώθηκε πλήρως με όλα όσα έπρεπε να γίνουν και έτσι υποδέχθηκε τους πρώτους πελάτες.

Μάλιστα όλοι όσοι ήθελαν ξαπλώστρες ενημερώθηκαν ότι λόγω της ημέρας δεν θα χρεωθούν το σετ.

Τα τερτίπια του καιρού και η βροχή το απόγευμα δεν χάλασαν τη διάθεση, ενώ και την Κυριακή του Πάσχα το κέφι άναψε από νωρίς.

mykonos_10
mykonos_1

Στην Ψαρού ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του το Nammos Hotel-το πρώην Kensho- ενώ την Κυριακή του Πάσχα υπήρχαν τα συνήθη αρνιά και την διασκέδαση ανέλαβε ο dj Αντώνης Δημητριάδης.

Την ίδια μέρα πάρτι είχε και το Alemagou στην Φτελιά που άνοιξε την Μεγάλη Πέμπτη, με αρνιά και, κόντρα στο σύνηθες στυλ του, αρκετή ελληνική μουσική.

mykonos_9
mykonos_2

Είχε προηγηθεί το βράδυ της Ανάστασης, μια μπόρα πριν και μετά το «Χριστός Ανέστη», που έκανε πολλούς να ψάχνουν να βρουν καταφύγιο από τη βροχή.

Τα εστιατόρια στη Χώρα γέμισαν από κόσμο, όπως και τα μπαρ, ενώ αρκετή ήταν η κίνηση στα Ματογιάννια.

Την Κυριακή κυριάρχησαν τα καλέσματα σε σπίτια και το πάρτι του Scorpios που μπήκε και αυτός στον χορό των opening δυνατά.

mykonos_8
mykonos_4

Η κοσμοσυρροή στο νησί συνέβη επειδή οι τιμές στα ξενοδοχεία ήταν αρκετά χαμηλές σε σχέση με άλλες περιόδους, αφού γνωστό 4άστερο μέσα στην Χώρα χρέωνε το δίκλινο 67 ευρώ.

Κάποια 5άστερα είχαν προσφορά το τετραήμερο στα 600 ευρώ με το πασχαλινό τραπέζι να περιλαμβάνεται στην τιμή, δείγμα και αυτό ότι κάτι άλλαξε μετά την περσινή πτώση που είχε το νησί.

mykonos_7
mykonos_5

Back to top button
Close
Close