MUST Read

Πάμε να στρίψουμε ένα τσιγαράκι

Η Bundestag, η Γερμανική Βουλή, ενέκρινε τη νομιμοποίηση της ινδικής κάνναβης στη Γερμανία. Με ευρεία πλειοψηφία αποφασίστηκε να επιτρέπεται στα άτομα άνω των 18 ετών η κατοχή έως και 25 γραμμαρίων κάνναβης για προσωπική χρήση, ενώ νόμιμη θα είναι και η καλλιέργεια έως και τριών φυτών κάνναβης στο σπίτι.

βέβαια , υπήρξαν και αντιδράσεις. Όπως από τη Γερμανική Ένωση Δικαστών, που προειδοποίησε ότι το δικαστικό σώμα θα επιβαρυνθεί υπερβολικά από τον κανονισμό αμνηστίας που προβλέπει η νομοθεσία, για όσους έχουν ήδη καταδικαστεί, καθώς εκτιμάται ότι σε περισσότερες από 100.000 υποθέσεις θα πρέπει να αρθούν οι ποινές που έχουν επιβληθεί. Φυσικά θα μειωθεί και το έργο τους, αφού δεν θα υπάρχουν δίκες για κατοχή και χρήση χασίς.
Και  δεν είναι μόνο η Γερμανία που νομιμοποίησε την κάνναβη. Οπότε θ’ ανοίξει κι άλλο μέτωπο τώρα ο Κυρ. Μητσοτάκης και οι μεταρρυθμιστές του; Ο καθείς αντιλαμβάνεται τι έχει να γίνει στο νεοδημοκρατικό στρατόπεδο αν επιχειρηθεί κάτι ανάλογο και από την Ελληνική Κυβέρνηση. Που αργά ή γρήγορα θα συμβεί.

Back to top button
Close
Close