Idees Sports

Ο Φλεβαράκης επισκέφτηκε τους Τρικαλινούς της Βιέννης

Το μεσημέρι της Κυριακής με φίλους και συνεργάτες αλλά και με την κόρη του ο Κώστας Φλεβαράκης μετέβη στην Βιέννη προκειμένου να γευματίσει

Το βράδυ του Σαββάτου η εξαιρετική φέτος Σοπρόν του Κώστα Φλεβαράκη κέρδισε με 100-75 την Ντέμπρετσεν στον ελληνικό εμφύλιο της Ουγγαρίας μιας και στον πάγκο των φιλοξενουμένων ήταν ο Γιώργος Βόβορας που έχει περάσει και αυτός απο τα Τρίκαλα ενώ έχει και μόνιμους δεσμούς με την περιοχή μας μιας και είναι γαμπρός στα μέρη μας,

Το μεσημέρι της Κυριακής με φίλους και συνεργάτες αλλά και με την κόρη του ο Κώστας Φλεβαράκης μετέβη στην Βιέννη (45 λεπτά είναι απο το Σοπρόν) προκειμένου να γευματίσει. Η παρέα επέλεξε ελληνικό εστιατόριο για να φάει και φυσικά έπεσε πάνω σε …Τρικαλινό!

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Ariston Χρήστος Ιακωβής με καταγωγή απο το Πετρωτό  (στην φωτό με τον κόουτς) αναγνώρισε τον Κώστα Φλεβαράκη ο οποίος και του μίλησε για τα χρόνια που ήταν στα Τρίκαλα (τρία συνολικά) με την ομάδα να είναι σταθερά στην Α1.

Η παρέα απόλαυσε τις γεύσεις του Χρήστου Ιακωβή και των συνεργατών του και ο κόουτς νοερά έεφερε και πάλι στο νου του τα αγαπημένα του Τρίκαλα.

sportrikala.gr

Back to top button
Close
Close