FaceLook

Ο φιλόσοφος της γεύσης, Στέφανος Καλαμαράς , εξελίσσεται και ανανεώνεται

Το εμβληματικό ορεινό   Οινομαγειρείο Καλαμαράς και το Κελάρι Δειπνοσοφιστής που λειτουργούν στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Κόζιακας έχουν  τραβήξει τα τελευταία χρόνια τη ρότα της συνεχούς εξέλιξης, και τελευταία εξ αυτών, εμφανίζουν νέα ανανεωμένα πιάτα στο μενού όπως και γλυκίσματα …Εμπνευστής ποιος άλλος, πέρα από τον γνωστό Στέφανο Καλαμαρά ο οποίος κρατά δυναμικά τα ηνία της γαστρονομικής πανδαισίας στους επισκέπτες και θαμώνες του οινομαγειρείου στο κέντρο της Ελάτης.

Η γλυκιά ατμόσφαιρα που κρύβει μέσα της μία ολιγοήμερη απόδραση στον γραφικό ορεινό προορισμό, εκεί όπου μπορείτε να ξεχαστείτε με τις ώρες ζεσταίνοντας τα χέρια σας σε μία δυνατή φωτιά, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε νόστιμους μεζέδες και καλοψημένα κρέατα, έχουν κάνει πέρα από τους ξένους αρκετούς Τρικλαινούς να ανεβαίνουν στην Ελάτη για να απολαύσουν παραδοσιακά πιάτα κρεατονοστιμιές και να κλείσουν το γεύμα η και το δείπνο με μια γλυκιά πανδαισία δημιουργώντας μια ικανοποιητική διάθεση στον ουρανίσκο….Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό και εσωτερικός χώρος

Back to top button
Close
Close