Γάμος - Βάπτιση

Ο υπέροχος γάμος του Τάσου και της Ελένης στην Κάτω Γαντζέα ! Όλες οι φωτογραφικές λεπτομέρειες ενός γάμου δίπλα στη θάλασσα.

Ο γάμος έγινε στην Κάτω Γαντζέα Πηλίου και οι νεόνυμφοι κατέφθασαν με καΐκι.

            Summer Wedding by the sea | Ελένη & Τάσος

Παρουσιάζουμε σήμερα έναν πανέμορφο καλοκαιρινό γάμο, που έγινε στο εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού στην Κάτω Γατζέα Πηλίου, το Σάββατο 18 Ιουλίου, όπου η τρικαλινή Ελένη Κυπριζλή και ο Καρδιτσιώτης Τάσος Κολτσίδας έδωσαν όρκους ζωής.

Λατρέψαμε την πανέμορφη νυφική δημιουργία, τον λευκό- σιελ στολισμό με ορτανσίες και ζουμπούλια και την άφιξη του ζευγαριού πάνω σε καΐκι !  Τα στέφανα άλλαξαν οι κουμπάροι τους Μαρία Μαμακή και Χρήστος Βλάχος.

High light της βραδιάς οι παράνυφες που σας μπουκέτο από λουλούδια δεν άφησαν την νύφη λεπτό φωτογραφήθηκαν μαζί της και φυσικά ευχήθηκαν βίον ανθόσπαρτον!

Συγκινημένοι οι γονείς του ζευγαριού υποδέχτηκαν τους καλεσμένους και όλοι μαζί …στο γαμήλιο πάρτι που ακολούθησε στο Bar Restaurant ‘Η ΚΑΔΗ’ στην Κορώπη Πηλίου, διασκέδασαν μέχρι το πρωί.

Wedding Dacorator DS Dimitra Sioki, ένας υπέροχος διάκοσμος τόσο στην εκκλησία, όσο και στο παραθαλάσσιο Bar Restaurant όπου τα κεριά και οι λεπτομέρειες του ανθοστολισμού έδωσαν έναν elegant τόνο στη γαμήλια βραδιά. Λεπτομέρειες που συζητήθηκαν οι μπομπονιέρες με θέμα τη θάλασσα.

Photo credits Floulis Photographers

Καλεσμένοι στο γάμο ήταν και αρκετοί τρικαλινοί, φίλοι κυρίως από τη μεριά της νύφης, της εντυπωσιακής Γιούλας Παύλη και του συζύγου της Ευάγγελου Κυπριζλή.

Β.Γιαγιάκου – Μ. Αθανασίου

Π.Χρυσαφόπουλου- Β.Μακρή 

Ευχόμαστε στο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτον και κάθε ευτυχία !

 

Back to top button
Close
Close