FaceLookΕπιχειρείνΤρίκαλα

Ο Σωτήρης και η Δήμητρα Μελίσση μας συστήνουν την Melissis Bikes shop!

 

Οι ρυθμοί της ζωής των ανθρώπων γίνονται ολοένα και πιο γρήγοροι καθημερινά. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να έχεις ένα μεταφορικό μέσο που μπορεί να σε βοηθάει στις δραστηριότητές σου αλλά και να σε πάει πιο γρήγορα στον προορισμό σου από τους 2 τροχούς είτε αυτό είναι ποδήλατο είτε αυτό είναι μηχανή. Και που μπορούμε να τα βρούμε όλα αυτά; Μα φυσικά στους επαγγελματίες του είδους στο Melissis Bike Shop.

Ο Σωτήρης και η Δήμητρα Μελίσση, είναι η 2η γενιά της επιχείρησης και δραστηριοποιούνται ενεργά από το 2013. Από μικρά παιδιά στο χώρο πήραν τη σκυτάλη από τον πατέρα τους Κωνσταντίνο Μελίσση, που ασχολείται με το αντικείμενο τα ποδήλατα και τις μηχανές από το 1968 συνεχίζοντας έτσι την οικογενειακή παράδοση. Με αγάπη για τους δυο τροχούς αλλά και σεβασμό πάντα προς τον πελάτη δημιούργησαν μια από τις πιο σύγχρονες εκθέσεις Ποδηλάτων και Μηχανών στα Τρίκαλα το Melissis Bike Shop όπου ακόμα και ο πιο απαιτητικός πελάτης θα βρει αυτό που θα τον ικανοποιήσει απόλυτα.

Στο Melissis Bike Shop θα βρούμε εταιρείες όντας επίσημοι αντιπρόσωποι των ιταλικών brand, Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Voge, Kymco, Dayang για τους λάτρεις των μηχανών. Επίσης θα βρούμε και ποδήλατα των εταιρειών Ideal και Orient. Στο εξειδικευμένο κατάστημά τους γίνεται επίσης και service μηχανών αλλά και ποδηλάτων, καθώς και πωλήσεις ανταλλακτικών και αξεσουάρ.

Όνειρο ζωής αλλά και όραμά τους είναι και η πώληση ηλεκτρικών οχημάτων για ένα πιο βιώσιμο μέλλον χωρίς ρύπους που καταστρέφουν την ατμόσφαιρα και το περιβάλλον. Δεν έχετε λοιπόν παρά να επισκεφθείτε το Melissis Bike Shop και ν’ αποκτήσετε το ποδήλατο ή τη μηχανή των ονείρων σας…

Όταν η καινοτομία εμπνέει την επανάσταση  !

Melissis Bike Shop
Service – Έκθεση
Αβέρωφ και Γεωργίου Ολυμπίου
Τρίκαλα
Τηλ: 24310 78201

Back to top button
Close
Close