Idees Sports

Ο προπονητής του Αστέρα Πετριτή Γιάννης Σφακιανάκης μίλησε στο Sportrikala

Στην Κέρκυρα βρίσκεται ήδη ο απεσταλμένος του Sportrikala Βασίλης Κωνσταντάκος και σήμερα το πρωί βρέθηκε στο γήπεδο του Αστέρα Πετριτή που θα φιλοξενήσει στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής τον ΑΟ Τρίκαλα και συνομίλησε με τον προπονητή της Κερξυραϊκής ομάδας Γιάννη Σφακιανάκη.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα ο Γιάννης Σφακιανάκης τόνισε: «Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας για μας. Παίζουμε νομίζω με την καλύτερη ομάδα του ομίλου μας. Εμείς έχουμε μία νεανική ομάδα και θα παίξουμε χωρίς άγχος και αυτά τα παιχνίδια είναι κίνητρο για τα νεαρά παιδιά της ομάδας και έχουμε μόνο να κερδίσουμε. Δεν είναι από τα παιχνίδια στα οποία έχουμε υπολογίσει τους βαθμούς ξεκινώντας το πρωτάθλημα, είναι από τα παιχνίδια που στα χαρτιά λέμε το έχουμε χάσει οπότε μόνο όφελος μπορούμε να έχουμε. Θα κάνουμε μία καλή προσπάθεια και πιστεύω ότι με λίγη τύχη και με την βοήθεια του γηπέδου μας θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά το ποιες ομάδες ξεχωρίζει στο πρωτάθλημα σημείωσε: «Νομίζω ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες που ξεχωρίζουν μέχρι στιγμής. Είναι τα Τρίκαλα, η Ελευσίνα, το Ύπατο, η Λευκίμμη, ο Τηλυκράτης  αλλά και ο Βύζας Μεγάρων που μπορούν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω. Εμείς οι υπόλοιποι είμαστε ένα σκαλί παρακάτω και θα προσπαθήσουμε να σώσουμε την κατηγορία».Sportrikala.gr

http://περισσότερα  https://www.sportrikala.gr/2022/12//

Back to top button
Close
Close