Γάμος - Βάπτιση

Ο Λαρισσαίος γιατρός Γιώργος Τούλιος παντρεύτηκε την Δήμητρα Κουτσονάσιου

Elegant καλοκαιρινός γάμος στην Μητρόπολη Τρικάλων

«Αυτό θα πει ονειρεμένο ζευγάρι! Οι δυο τους μοιράζονται βαθιά αγάπη και αμοιβαίο σεβασμό. Έχουν επικοινωνία, διασκεδάζουν μαζί και συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο. Αυτό το ζήσαμε κι εμείς από πρώτο χέρι κατά τη διοργάνωση του γάμου τους.

Ο Λαρισσαίος γυναικολόγος  Γιώργος Τούλιος και η τρικαλινή λογοθεραπεύτρια Δήμητρα Κουτσονάσιου, μοιράζονται μαζί μας τις όμορφες στιγμές του γάμου τους που έγινε την Κυριακή 25 Ιουλίου στον Ι.Ν Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Κουμπάρα του ζευγαριού η επιστήθια φίλη Εύη Κερμενίδου.

Με τις ξεχωριστές ανθοσυνθέσεις σε αποχρώσεις του λευκού να κυριαρχούν τόσο στην εκκλησία, όσο και στο χώρο της δεξίωσης, στο Αετών Μέλαθρον μας χάρισε για ακόμα μια φορά κάτι μοναδικό και συνέβαλε με τον δικό της τρόπο σε μια όμορφη βραδιά δίπλα στην πισίνα.  Λαμπερή παρουσία η αδερφή της νύφης, Θάλεια Κουτσονάσιου.

Με το ζεύγος Βαγγέλη Κουτή- Γωγώ Μπαμπούρη

Η προετοιμασία…

Και πόσο elegant ήταν η εμφάνιση της νύφης μέσα στο κομψό νυφικό φόρεμά της, το hair styling ανέλαβε η Eλενα & Νικολέτα Κόρδα και το μακιγιάζ η Χαρά Σέβα. Συγκίνηση και δάκρυα χαράς στο σπίτι της νύφης όπου οι συγγενείς περίμεναν με ανυπομονησία να την συνοδέψουν στην εκκλησία, αλλά και οι γονείς Μαργαρίτης & Ασπασία Τούλιου,  Κώστας και Λίλια Κουτσονάσιου έλαμπαν από ευτυχία.

Ευχόμαστε κάθε ευτυχία στο ζευγάρι που θα ολοκληρωθεί σύντομα με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

 

Back to top button
Close
Close