Lifestyle news

Ο Λαρισαίος τυροκόμος που έγινε μοντέλο ανοίγει τα χαρτιά του!

Ξεχώρισε αμέσως με την συμμετοχή του στο GNTM3, το ριάλιτι μοντέλων του «STAR» που τα τελευταία χρόνια σπάει τα κοντέρ στις τηλεθεάσεις. Καίτοι δεν είχε καμία απολύτως προηγούμενη εμπειρία στο μόντελινγκ, ο Λαρισαίος Παναγιώτης Αντωνόπουλος από τους Αγίους Αναργύρους, εντυπωσίασε τους κριτές του GNTM και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έφτασε αρκετά μακριά στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Συνέντευξη στην Αθανασία Παύλου  

Είναι μόλις 23 ετών, τυροκόμος (κτηνοτρόφος-αγρότης) στο επάγγελμα και η αγάπη του για την μόδα αλλά και η ομορφιά του τον οδήγησαν στο να λάβει μέρος στο GNTM 3, όπου σίγουρα άφησε την «σφραγίδα» του.

Ο γοητευτικός Παναγιώτης μίλησε στο onlarissa.gr, για την εμπειρία του, τα σχέδιά του και ζωή του σήμερα μερικούς μήνες μετά την συναρπαστική εμπειρία που βίωσε στο GNTM.

Λίγους μήνες μετά την συμμετοχή σου στο GNTM 3, ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από την συμμετοχή σου στο παιχνίδι; Θα το ξανάκανες;

Η συμμετοχή σε έναν διαγωνισμό όπως το GNTM αποτελεί εμπειρία ζωής κατά την γνώμη μου. Οι εντυπώσεις μου είναι ως επί το πλείστον θετικές. Σίγουρα μέσα στο παιχνίδι επικρατεί πίεση και κούραση αλλά οι όμορφες στιγμές υπερτερούν. Δεν θα το ξαναέκανα γιατί πιστεύω ότι το έζησα στο έπακρον.

Πλέον συνεχίζεις να εργάζεσαι ως αγρότης- κτηνοτρόφος, ή στράφηκες αποκλειστικά στο modeling;

Δεν στράφηκα αποκλειστικά στο μόντελινγκ, καθώς στην Ελλάδα είναι δύσκολο να ζήσεις από αυτό. Συνεχίζω να εργάζομαι ως κτηνοτρόφος-αγρότης , αυτή είναι η δουλειά μου και η προτεραιότητα μου.

Δέχτηκες  προτάσεις για να ασχοληθείς με τον χώρο τις μόδας μετά την συμμετοχή σου στο παιχνίδι; Αν ναι, ποιες είναι αυτές;

Δέχτηκα κάποιες προτάσεις και έχω ήδη κάποια σχέδια για το μέλλον που θα προτιμούσα όμως να μείνουν κρυφά προς το παρόν.

Η εικόνα που βγήκε για τον χαρακτήρα σου μέσα από την προβολή των επεισοδίων είναι αντιπροσωπευτική της προσωπικότητάς σου;

Σίγουρα πολλές φορές στον διαγωνισμό έγινα εριστικός λόγω του εγκλεισμού. Στην έξω ζωή είμαι πιο άνετος και δεν δίνω σημασία σε μικροπρέπειες. Όμως δεν έχω μετανιώσει για κάτι.

Διατηρείς επαφές με κάποιους από τους συμπαίκτες σου;

Διατηρώ επαφές με τους περισσότερους από τους συμπαίκτες μου. Έχουμε αρκετά κοινά και έχουμε δέσει σαν παρέα.

Ποια η γεύση που σου άφησε το παιχνίδι και αν άλλαξε την εικόνα που είχες για τον χώρο…

Ο χώρος της μόδας είναι δύσκολος, το γνώριζα αυτό, αλλά παράλληλα και πολύ όμορφος με διαφορετικές πτυχές. Το παιχνίδι μου άφησε μια γλυκιά γεύση που θα μου μείνει αξέχαστη.

Ποια τα σχόλια που εισέπραξες από τον κόσμο μετά την συμμετοχή σου στο GNTM 3; Θετικό ή αρνητικό το πρόσημο;

Μετά την συμμετοχή σε ένα ριάλιτι, τα σχόλια είναι αναπόφευκτα. Πολλά θετικά αλλά και πολλά αρνητικά. Τα θετικά ήταν περισσότερα κάτι το οποίο το αντιλαμβάνομαι από την καθημερινή αγάπη που μου δίνει ο κόσμος.

Σε βλέπουμε να συμμετέχεις σε διαφημίσεις για καταστήματα της Λάρισας; Άνοιξαν πόρτες μετά το παιχνίδι;

Στην Λάρισα είναι η πρωταρχική μου δουλειά, οπότε ζω εκεί το μεγαλύτερο διάστημα. Με χαροποιεί που μπόρεσα και εκεί να εργαστώ ως μοντέλο ώστε να μη μένω στάσιμος και να μπορώ να εξελίσσομαι. Πόρτες άνοιξαν μετά το παιχνίδι, καθώς πριν από αυτό δεν είχα επαφή με την μόδα.

Back to top button
Close
Close