Γάμος - Βάπτιση

Ο λαμπερός γάμος της εγγονής του Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο – Το πριγκιπικό Ralph Lauren νυφικό της Ναόμι (φωτό)

Η εγγονή του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, Ναόμι, παντρεύτηκε το Σάββατο, τον αγαπημένο της Πίτερ Νιλ, στον κήπο του Λευκού Οίκου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο στο South Lawn, ενώ ακολούθησε ένα ιδιωτικό γεύμα και στη συνέχεια η γαμήλια δεξίωση.

Τόσο το Ellipse – το δημόσιο πάρκο ακριβώς απέναντι από το South Lawn του Λευκού Οίκου – όσο και η πλατεία Lafayette ήταν κλειστά για τους επισκέπτες το πρωί του Σαββάτου, για να κρατήσουν μακριά τα «αδιάκριτα βλέμματα», αναφέρει το nypost.gr.

Το ζεύγος άλλωστε ζήτησε να «παραμείνει κλειστός ο γάμος τους για τα μέσα ενημέρωσης», όπως δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου Καρίν Ζαν Πιερ, προσθέτοντας ότι: «σεβόμαστε την επιθυμία τους».

Η 28χρονη Ναόμι επέλεξε για την ξεχωριστή ημέρα ένα «πριγκιπικό», μακρυμάνικο νυφικό Ralph Lauren με δαντέλα στο πάνω μέρος και ένα μακρύ πέλο. Σύμφωνα με το CNN η εγγονή του Προέδρου περπάτησε προς τον καλό της, υπό τους ήχους του κομματιού “Bitter Sweet Symphony” των The Verve. Ο 25χρονος γαμπρός από πλευράς του ήταν ντυμένος με ένα σκούρο μπλε σμόκιν, με ασορτί γιλέκο και γραβάτα.

«Συγχαρητήρια Ναόμι και Πίτερ. Σας αγαπάμε!» έγραψε σε ανάρτησή της στο Twitter η Πρώτη Κυριά των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τον γάμο. Η ίδια ήταν φορούσε ένα κομψό, κυπαρισσό coat dress.

Σημειώνεται ότι η Ναόμι, είναι η μεγάλη κόρη του γιου του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ. Έχει αποφοιτήσει από τη Νομική του Κολούμπια και σύμφωνα με το γραφείο της Πρώτης Κυρίας, γνωρίστηκε με τον σύζυγο και συνάδελφό της πριν από τέσσερα περίπου χρόνια σε ένα ραντβεού στη Νέα Υόρκη, με έναν κοινό τους φίλο. Από τότε είναι μαζί και μένουν στην Ουάσιγκτον.

Ο Πίτρερ Νιλ σπούδασε επίσης νομικά και έκανε την πρακτική του στην  προεδρική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον και στον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα.

Η τελετή ήταν ο 19ος γάμος που τελέστηκε στο «σπίτι του λαού» στην ιστορία του Λευκού Οίκου, σύμφωνα με την Ιστορική Ένωση του Λευκού Οίκου. Ο τελευταίος γάμος με μέλος της προεδρικής οικογένειας ήταν τον Ιούνιο του 1971, όταν η  Τρίσια Νίξον παντρεύτηκε τον Έντουαρντ Κοξ.

Back to top button
Close
Close