Beauty expertsLifestyle news

Ο κομμωτής της JLO αγαπά αυτό το χτένισμα για τις γιορτές!

Αυτές τις μέρες ψάχνουμε να βρούμε τον glam εαυτό μας, αυτόν που αφήσαμε πίσω μας μέσα σε όλους αυτούς τους μήνες της καραντίνας και οι γιορτές είναι η καλύτερη αφορμή γι’αυτό!

Αναζητώντας χτενίσματα, λοιπόν, για αυτές τις μέρες τα οποία με λίγη παραπάνω εξάσκηση ίσως να καταφέρουμε να κάνουμε και μόνες μας, πέσαμε σε αυτό το χτένισμα που φαίνεται να είναι αγαπημένο του Chris Appleton, του κομμωτή της JLO, της Kim Kardashian και πολλών, πολλών ακόμη! Το βαφτίζουμε Barbie half up ακριβώς γιατί μας φέρνει στο νου την αγαπημένη κούκλα και παρακάτω θα το βρεις σε δύο διαφορετικές εκδοχές.

Η μια εκδοχή είναι αυτή που βλέπουμε παραπάνω στην Jennifer Lopez με τα μαλλιά όλα τραβηγμένα προς τα πίσω. Η συγκεκριμένη εκδοχή μάλιστα δημιουργεί και ένα botox effect αφού τραβώντας τα μαλλιά προς τα επάνω ανορθώνονται και τα χαρακτηριστικά. Η δεύτερη εκδοχή είναι αυτή που βλέπουμε παρακάτω στην Kim Kardashian με αυτή τη λεπτομέρεια φράντζας που μπαίνει πίσω από το αυτί.

Εσένα ποιο από τα δύο look σου αρέσει περισσότερο; Όποιο κι αν επιλέξεις δύο είναι τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις κατά βάση: α) αυτό το look χρειάζεται αρκετή εξάσκηση για να πετύχεις το αποτέλεσμα και β) βασική προϋπόθεση είναι να δώσεις αρχικά τον απαραίτητο κυματισμό στα μαλλιά σου με ένα ειδικό ψαλίδι για μπούκλες.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, το αποτέλεσμα θα κλέψει τις εντυπώσεις, οπότε… go for it!

tlife.gr

Back to top button
Close
Close