Cooking ideas

Ο κολοσσός της Amazon, καινοτομεί για  μια ακόμη φορά, δημιουργώντας πολύ απλά ένα μανάβικο

. Το εν λόγω μαγαζί ονομάζεται Amazon Go, βρίσκεται στο Σιάτλ των Ηνωμένων Πολιτειών,και το νέο στοιχείο που εισάγει, είναι ό,τι δεν έχει ουρές ή ταμεία, σαν αυτά στα οποία ξεροσταλιάζουμε περιμένοντας τη σειρά μας!

Το νέο αυτό κατάστημα 167 τετραγωνικών μέτρων, χρησιμοποιεί αισθητήρες για να ανιχνεύσει ποια αντικείμενα επιλέγουν οι πελάτες από τα ράφια χρεώνοντας το σχετικό ποσό στο Amazon Account του κάθε πελάτη εάν αυτός δεν τα επιστρέψει στα ράφια.

Παράλληλα τρέχει κανονικά και η άλλη υπηρεσία της αλυσίδας, η περίφημη Amazon Fresh, η οποία αφορά στην παράδοση κατ οίκον προϊόντων μαναβικής. Σύμφωνα με την Amazon, το Amazon Go για την ώρα εξυπηρετεί μόνο υπαλλήλους της εταιρείας και ενώ από τις αρχές του 2017 αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες στον κοινό!

Όπως έγραψε σχετικά η Wall Street Journal, εάν το εγχείρημα επιτύχει, η Amazon προσανατολίζεται στο να ανοίξει περισσότερα από 2.000 αντίστοιχα μανάβικα!

Η εταιρεία φέρεται επίσης να εξετάζει και άλλες μορφές μαγαζιών, μεταξύ άλλων και μαγαζιά όπου οι καταναλωτές θα μπορούν να παίρνουν τις παραγγελίες τους σταματώντας με το αυτοκίνητό τους ακόμα και στο πεζοδρόμιο!

Back to top button
Close
Close