Ο Εμπνευσμένος chef Άρης Γεωργίου στο κατάστημα Ξιφίας για την δημιουργία γαστρονομικών «καθημερινών» γεύσεων

Τα γεύματα δυο χεριών , όπως θεωρείται η συνεργασία στην ίδια κουζίνα, για το γνωστό κατάστημα των Ιχθυοπωλείων ‘Ξιφίας’ και τον εμπνευσμένο chef Άρη Γεωργίου προσφέρουν για δυο ημέρες μια διαφορετική, συναρπαστική εμπειρία, που ενώνει κουλτούρες και διαφορετικές προσεγγίσεις με βάση το ψάρι και γενικότερα τα θαλασσινά…
Με καταγωγή από τα Τρίκαλα και διαμονή στον Βόλο και επαγγελματικά στην Γερμανία θεωρείται ένας από τους κορυφαίους στη ευρωπαϊκή γαστρονομική σκηνή, με σημαντικές διακρίσεις ,ήδη στα βιογραφικό του, ο chef Άρης Γεωργίου δημιουργεί ένα μενού γευστικών σταδίων, που υπόσχεται να ενθουσιάσει τους φίλους της σύγχρονης ελληνικής δημιουργικής κουζίνας. Η κουζίνα της οικογενείας Τσουνάρα ξεχωρίζει για τη δημιουργική απλότητα και «καθαρότητά» της και με τις προτάσεις του σεφ ,επιλέγει σε φρέσκες, τοπικές πρώτες ύλες και στοχεύει στην ανάδειξή τους με έναν συνδυασμό σύγχρονων και παραδοσιακών τεχνικών.
Κάθε στάδιο στο μενού που θα ετοιμάσει ειδικά για τις δύο μέρες θα εμπεριέχει 4 με 5 πιάτα, στα οποία θα αξιοποιεί τα ίδια υλικά με διαφορετικές προσεγγίσεις.
Το μενού της ημέραςμακαρονάδα του ψαράσολομός με σάλτσα μανταρίνιτσιπούρα ριγανάτητορτελίνια τρικολόρε γεμιστά με διάφορα τυριά αλά κρεμτηγανιά κοτόπουλο με σάλτσα μελιούψαρόσουπα βελουτέ μοσχαρόσουπα μπουτάκια κοτόπουλου με σάλτσα μπάρμπεκιουμουσακάς με κιμάΓαύρος και σαρδέλα φούρνουΔιάφορα ψάρια ψητά και τηγανητάDelivery 24310 77 008