Lifestyle newsΓάμος - Βάπτιση

Ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε για την Έλενα Πλεξίδα & τον Ντίνο Μπλούτσο!

Κοσμική βραδιά στα Τρίκαλα με guest τον Αντώνη Ρέμο!

Την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους έζησαν το απόγευμα της Τετάρτης (30/6), ο Ντίνος Μπλούτσος και η Έλενα Πλεξίδα. Το νεαρό ζευγάρι που σε λίγες μέρες θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας διοργάνωσε ένα pre- wedding party για λίγους εκλεκτούς καλεσμένους, στην πισίνα του Πολυχώρου Thessalis.

Guest καλεσμένος της βραδιάς ήταν ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος, όπου έδωσε μια μοναδική συναυλία που στήθηκε ειδικά για την χθεσινή βραδιά με τιμώμενα πρόσωπα το ευτυχισμένο ζευγάρι, την Ελενα και τον Ντίνο.

Οι γονείς Βαγγέλης και Εύα Πλεξίδα, Τάσος και Σύλια Μπλούτσου , οι κουμπάροι του ζευγαριού Μιχάλης Μπάκας και Αθηνά Νεστορίδου, αλλά και οι 100 περίπου καλεσμένοι απόλαυσαν την μελωδική φωνή του Αντώνη Ρέμου σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον που επιμελήθηκε διακοσμητικά το κατάστημα Ds Dimitra και προσωπικά η Δήμητρα Σιώκη. Ένα μαγευτικό σκηνικό στήθηκε στην είσοδο του Thessalis με τους καλεσμένους να εντυπωσιάζονται, τόσο από τον λαμπερό διάκοσμο, στολισμένο με χιλιάδες λουλούδια από την Αγγελική & Γιώργο, αμέτρητα κεριά, και ένα εκπληκτικό σκηνικό που θύμιζε συναυλία…ώστε οι καλεσμένοι να απολαύσουν χορό και τραγούδι. 

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τους Floulis Photographers.

 

Back to top button
Close
Close