MUST Read

Ο αγαπητός μας Αη-Βασίλης ενημερώθηκε για τα φετινά Χριστούγεννα χωρίς Μύλο των Ξωτικών!

Η γιορτή των Χριστουγέννων μεταφέρεται μέσα στην πόλη

Ο αγαπητός μας Αη-Βασίλης επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Τρικκαίων για να του ζητήσει το λόγο για την αναβολή του Φετινού Μύλου των Ξωτικών, με δάκρυα στα μάτια και αφού ο Δήμαρχος με το γνωστό του χιούμορ, του εξήγησε τους σοβαρούς λόγους, που δεν θα μπορέσει να είναι φέτος στο Βασίλειο του…τον παρηγόρησαν μαζί με το ξωτικό…και του υποσχέθηκε φέτος η Χριστουγεννιάτικη γιορτή να απλωθεί μέσα στην πόλη.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό του E-Trikala…τα Τρίκαλα θα στολιστούν και θα φωταγωγηθούν περισσότερο από ποτέ. Ένα τεράστιο παγοδρόμιο μελετάται…να τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο, ενώ φέτος κυρίως το ποτάμι θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο σχεδιασμό των Χριστουγέννων. Χρειάζεται η τόνωση και η αισιοδοξία σε μικρούς και μεγάλους…και κυρίως το χιούμορ για να μην χάσουμε όλοι την παιδικότητα και την προσμονή σε καλύτερες μέρες. 

Απαρηγόρητος από χθες ο Άγιος Βασίλης, μαζί με το ξωτικό του! Κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο, ενημερώθηκε πως φέτος «Ο Μύλος των Ξωτικών» δεν μπορεί να λειτουργήσει όπως τον ξέραμε. Αντίθετα θα απλωθεί μέσα στην πόλη, την οποία θα στολίσουμε περισσότερο από ποτέ. Στη συνέχεια, αφού μας τελείωσε τρία πακέτα χαρτομάντηλα, αναχώρησε προς γνωστή ταβέρνα της πόλης για τσίπουρο και κοντοσούβλια.

Back to top button
Close
Close