Beauty expertsFaceLook

Ομορφιά & πλούσια δώρα στην πίτα της Yves Rocher by Μαίρη Αλεξίου !

Την βασιλόπιτα έκοψε την Κυριακή το απόγευμα, στο καφέ Ζαχαροπλαστείο “Τάρτα” η αισθητικός σύμβουλος της Yves Rocher στα Τρίκαλα, κ.Μαίρη Αλεξίου. Στην όμορφη εκδήλωση οι κύριες που παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν προϊόντα και να λάβουν εξατομικευμένες συμβουλές ομορφιάς και περιποίησης.

Η κ.Αλεξίου αφού έκοψε την βασιλόπιτα καλωσόρισε τις κυρίες λέγοντας “Σας ευχαριστώ που με εμπιστεύεστε και ανταποκριθήκατε και πάλι στο κάλεσμα μου. Σας παρουσιάζω τα προϊόντα της Yves Rocher που πολλές από εσάς έχετε δοκιμάσει και σίγουρα εδώ μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από κρέμες προσώπου και μάσκες, αρώματα και ελιξίρια ομορφιάς, και φυσικά προϊόντα μακιγιάζ ! Να έχουμε μια καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία & ομορφιά.”

Το παρών στην ζεστή εκδήλωση έδωσαν : Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Δήμητρα Νάτσινα, η δημοτική σύμβουλος Βίβιαν Τέγου, η Σούλα Βλαχογιάννη, η Νίτσα Καταβούτα, η Δήμητρα Τριζώνη και αρκετές φίλες της εταιρείας. Η εκδήλωση έκλεισε με πλούσια δώρα, που μοιράστηκαν ύστερα από κλήρωση ανάμεσα στις παρευρισκόμενες.

Back to top button
Close
Close