Idees Sports

Ολυμπιακός: Ο Χασάν αφιέρωσε το «χρυσό» γκολ στον άτυχο Ομάρ

Ο Αχμέντ Χασάν ήρθε για μία ακόμη φορά από τον πάγκο για να γίνει ο ήρωας του Ολυμπιακού, αφού πέτυχε στις καθυστερήσεις το μοναδικό γκολ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός έδωσε ξανά τη λύση και τη νίκη στον Ολυμπιακό, αλλά δεν ξέχασε και τον πρώην αρχηγό της ομάδας, Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός μπακ της Γαλατασαράι πια, δίνει τη δική του “μάχη” στο νοσοκομείο μετά το σοβαρό του ατύχημα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ο Χασάν θέλησε να του αφιερώσει το γκολ.

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών λοιπόν πήρε μία φανέλα των Πειραιωτών με το όνομα του Ομάρ και τη φίλησε μπροστά στην κάμερα, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον μέχρι πέρυσι συμπαίκτη του στην ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν “καταιγιστικός” και πέρασε με επιβλητικό τρόπο από την Κρήτη, επικρατώντας… μόνο με 3-0 του ΟΦΗ στη 17η αγωνιστική της Superleague. Με 10 παίκτες έπαιζαν από το 25′ οι γηπεδούχοι.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” έκανε “πάρτι” από τα πρώτα λεπτά του αγώνα στην επίθεση και έχασε σωρεία ευκαιριών πριν και μετά την αποβολή του Βάτερμαν. Οι Κρητικοί άντεξαν στο πρώτο μέρος, αλλά “κατέρρευσαν” στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ να σκοράρει με Τζόλη, Βαρέλα και Κρμέντσικ για μια άνετη τελικά επικράτηση.

Το παιχνίδι

Οι δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερα επιθετικές από τα πρώτα λεπτά, με το παιχνίδι να έχει εξαιρετικό ρυθμό και τον ΠΑΟΚ να το εκμεταλλεύεται καλύτερα, δημιουργώντας από την αρχή σημαντικές ευκαιρίες για ένα γκολ.

Μόλις στο 4′ ο Ουάρντα ανάγκασε σε απόκρουση τον Βάτερμαν με σουτ από τα όρια της περιοχής, ενώ ο Κρμέντσικ στο 7′ σούταρε πάνω από τα δοκάρια από κοντά, μετά από ασίστ του Μουργκ.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: Επιθετική «καταιγίδα» παρέσυρε τους Κρητικούς (video)

 

Back to top button
Close
Close