Idees Sports

Ολυμπιακός: Ο πιλότος του αεροπλάνου εμφανίστηκε με τρομπέτα και έπαιξε τον ύμνο της ομάδας στην επιστροφή από τη Σερβία

Ο πιλότος του αεροπλάνου της επιστροφής της αποστολής του Ολυμπιακού στην Ελλάδα από τη Σερβία μετά τον θρίαμβο επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε έκπληξη στους Πειραιώτες.Ολυμπιακός: Στα «κόκκινα» ντύθηκε το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος – Αποθέωσαν τους παίκτες

Κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στην Αθήνα από την Σερβία, ο πιλότος είχε μία έκπληξη προς όλους, αφού εμφανίστηκε ξαφνικά με μία τρομπέτα και έπαιξε τον ύμνο της ομάδας, μέσα σε αποθέωση.

Η ομάδα του Πειραιά έγραψε ιστορία στο Conference League, κάνοντας μία απίστευτη ανατροπή, αφού διέλυσε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 6-1 και πέρασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, γυρνώντας τούμπα το 4-1 του πρώτου αγώνα στο Φάληρο.

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στα προημιτελικά του Conference League.

Ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία με 6-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Conference League, πανηγυρίζοντας μία ιστορική ανατροπή σε βάρος των Ισραηλινών, οι οποίοι είχαν επικρατήσει με 4-1 στο πρώτο παιχνίδι στο Φάληρο.

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία στην Ευρώπη, τρελαίνοντας τον κόσμο και τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα για την επική πρόκριση.

Back to top button
Close
Close