Fashion

Οι minimal chic SS20 προτάσεις του Tsakiris Mallas (που τις θέλω όλες)!

Από τη συλλογή δεν λείπουν τα εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα, τα οποία αναβαθμίζονται και ‘εξοπλίζονται’ με απρόσμενες λεπτομέρειες, θηλυκά σχέδια και εξωτικά χρώματα, καθώς και τα άνετα sliders που έχουν πλέον εδραιωθεί ως τα απόλυτα must haves του καλοκαιριού.

It’s good to know: Από το 1969 η ελληνική εταιρία TSAKIRIS MALLAS κατέχει ηγετική θέση στην κατασκευή και εμπορία γυναικείων υποδημάτων, ενώ τα τελευταία χρόνια κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος με τις προτάσεις της για τον άνδρα και το παιδί.

Όντας ταυτισμένες με τις in fashion εμπνευσμένες σχεδιαστικές γραμμές, την τεράστια ποικιλία σχεδίων, τα αυστηρά επιλεγμένα υλικά κατασκευής και την άριστη σχέση ποιότητας-τιμής, οι δημιουργίες TSAKIRIS MALLAS απευθύνονται στη σύγχρονη γυναίκα που αναζητά εντυπωσιακάυποδήματα στο πνεύμα της μόδας για όλες τις ώρες της ημέρας.

H εταιρία διαθέτει 40 καταστήματα στην Ελλάδα κι ένα διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα, κάνοντας παράλληλα εξαγωγές σε 23 χώρες ενώ, πέρα από τα own brands, σε επιλεγμένα καταστήματα της αλυσίδας διατίθενται και πλούσιες συλλογές γνωστών διεθνών labels.

Back to top button
Close
Close