Beauty experts

Οι make up artists που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram

Είτε είσαι fan του full make up look καθημερινά, είτε απλώνεις τα απαραίτητα που σημαίνει μια στρώση μάσκαρα και μικρή ποσότητα lip gloss, ένα είναι το σίγουρο: Κάθε φορά που θέλεις να χαλαρώσεις βλέπεις στο Instagram τα looks των celebrities αλλά και τα feeds των make up artists που δημιουργούν μικρά έργα τέχνης. Ναι, μπορεί τα περισσότερα make up να είναι κατάλληλο μόνο για το κόκκινο χαλί και να μην τα υιοθετήσεις ποτέ, παραμένουν όμως υπέροχα και θέλεις να μαθαίνεις κάθε λεπτομέρεια.

Η αλήθεια είναι πως ανήκω στην ίδια ακριβώς κατηγορία. Δεν έχω καταφέρει να πετύχω το εμβληματικό cat eye της Adele, ούτε το τέλειο contouring της Kim Kardashian. Θέλω όμως να γνωρίζω τα μυστικά του make up artist Mario Dedivanovic ή του αγαπημένου μου Hung Vanngo που επιμελείται τα looks των Bella Hadid, Selena Gomez και Julianne Moore.

Κι αν θέλεις να επιλέξω τους λογαριασμούς των διασημότερων και πιο ταλαντούχων make up artists στο Instagram που πρέπει να ακολουθήσεις αμέσως τώρα δεν έχεις παρά να δεις στη συνέχεια ποιοι ακριβώς είναι.

Pat McGrath @patmcgrathreal. Έχει τιμηθεί από την Βασίλισσα Ελισάβετ με τον τίτλο της “Damme”, μετρά αρκετές δεκαετίες στο χώρο της μόδας δημιουργώντας μερικά από τα μεγαλύτερα trends ever και τέλος έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά μακιγιάζ που αγαπούν πολύ τόσο οι celebrities όσο και οι συνάδελφοί της.

Hung Vanngo @hungvanngo: Ο βασιλιάς του make up. Στη λίστα του υπάρχουν, μεταξύ άλλων, ονόματα όπως της Gigi Hadid και της Katy Perry. Κάθε του look είναι συναρπαστικό ενώ έχει μια τεράστια αδυναμία στο έντονο βλέμμα και τις ζωηρές αποχρώσεις σκιών.

Mario Dedivanovic @makeupbymario: Είναι ο στενός φίλος και συνεργάτης της Kim Kardashian από τα πρώτα της κιόλας βήματα. Έκανε διάσημο το contouring ενώ είναι υπεύθυνος για τα απίθανα smoky eye looks της Kim. Πριν από μερικούς μήνες λάνσαρε τη δική του σειρά πινέλων μακιγιάζ ενώ ετοιμάζει πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Lisa Eldridge @lisaeldridgemakeup: Είναι η make up artist που θα λατρέψεις αν σου αρέσουν τα ανάλαφρα looks και η τέλεια όψη της επιδερμίδας. Χαρίζει στις celebrties που την εμπιστεύονται μια δροσερή όψη που μοιάζει απόλυτα φυσική.

Back to top button
Close
Close