Idees Sports

Οι τρικαλινοί έδωσαν το παρών στον αγώνα Ursa Trail στο Μέτσοβο

Οι τρικαλινοί έδωσαν και φέτος το παρόν στον αγώνα Ursa Trail στο Μέτσοβο. Giovanni Πλεσιώτης , Κρις Παπαβαγγέλης και Αχιλλέας Χριστάνας ήταν μερικοί από τους δρομείς που έτρεξαν με την ψυχή τους. Αλλοι πιο έμπειροι, άλλοι με την εμπειρία χρόνων.. απόλαυσαν την δύσκολη διαδρομή στα χνάρια της αρκούδας.
Μπορεί να είναι εικόνα τον Christos Lipas, στέκεται και εξωτερικοί χώροιΤι ζήσαμε σήμερα…Μοναδική εμπειρία για μένα στον πρώτο μου αγώνα ursa trail στο μαγευτικό Μετσόβο. Ο αθλητισμός είναι ευεξία σωματική και ψυχική και εύχομαι στον καθένα σας να τον βρείτε μέσα σας με αυτό που σας χαλαρώνει και σας κάνει να είστε 100%ο εαυτός σας.
Να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον προπονητή μου @chrispapavangelis που με πήρε από το μηδέν και με πολύ προσπάθεια έφτασα σήμερα σε αυτό το αποτέλεσμα.
Να ευχαριστήσω πολύ επίσης τους φίλους μου @achilleaschr @sotiris_fill για το support και όλες τις συμβουλές για έναν αγώνα απολαυστικό. Επίσης τον φίλο μου @optikokentro για τα υπέροχα δρομικά γυαλιά της @oakley και την μεγάλη γκάμα που έχει στο κατάστημα του.

Back to top button
Close
Close