Fashion

Οι σωστοί τρόποι να φορέσεις τα puff sleeves!

Ένας από τους λόγους που είμαστε χαρούμενοι τις τελευταίες ημέρες είναι γιατί οι έξοδοί μας έχουν επιστρέψει και πάλι, μετά από αρκετό καιρό, στους κανονικούς τους ρυθμούς. Μπορούμε ξανά να πάμε στο αγαπημένο μας καφέ, να γευματίσουμε σ’ ένα εστιατόριο αλλά και να πιούμε ποτό με φίλους. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στις εμφανίσεις και στα σύνολα που θα τις πλαισιώνουν. Βασικά στοιχεία για ολοκληρωμένα looks είναι η άνεση και η πρακτικότητα σε συνδυασμό πάντοτε με τις τάσεις και με τη μοντέρνα αισθητική. Ένα από τα hot trends, το οποίο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μας εδώ και μερικές σεζόν και που συνεχίζει να αυξάνει τη δημοφιλία του, είναι τα puff sleeves. Τα φουσκωτά μανίκια έχουν τη δυνατότητα να απογειώσουν το στιλ μας με μία μόλις κίνηση.

 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τους 5 hot right now τρόπους για να τα εντάξετε στα καθημερινά σας σύνολα καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Denim pants

2cd3f7cbc50db0b23a48b168fbb1554c.jpeg
Image source: @stylist

Ένας από τους πιο συχνούς και casual τρόπους για να φορέσετε αυτήν την υπέροχη τάση είναι μαζί με το τζιν παντελόνι σας. Μπορείτε να το συνδυάσετε το straight leg denim pants μ’ ένα top, το οποίο θα μαγνητίσει τα βλέμματα με τα υπερμεγέθη μανίκια του. Καθώς το σύνολο σας θα είναι αρκετά απλό, δεν έχετε παρά να «παίξετε» με τα χρώματα και τα σχέδια της μπλούζας σας. Οι έντονες αποχρώσεις είναι must ενώ τα εκκεντρικά μοτίβα όπως είναι τα floral θα σας χαρίσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Όσον αφορά τα υποδήματά σας, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε από αθλητικά μέχρι σανδάλια και mules.

Statement pants

42fe377d3996213acc1892006010f150.jpeg
Image source: @manrepeller

Παραμένοντας στον κλασικό pants & tops combo αλλά θέλοντας να πειραματιστείτε και να αναβαθμίσετε την εικόνα σας, προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη να ταιριάξετε τα puff sleeve top μαζί μ’ ένα statement trouser. Οι παραλλαγές για να το πετύχετε είναι πολλές. Για παράδειγμα, τα φαρδιά dad pants, τα οποία αποτελούν μία από τις πιο ιδιαίτερες τάσεις της τελευταίας στιγμής θα σας δώσουν μία πιο street style essence. Από την άλλη πλευρά, αν δε διστάζετε να δημιουργήσετε πιο εκκεντρικές εμφανίσεις θα πρέπει να δοκιμάσετε τα colourfull pants που θα σας χαρίσουν απλόχερα μία πιο παιχνιδιάρικη πινελιά. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχετε συνδυάσει δύο hot trends σ’ ένα μόλις σύνολο.

Dress

eca6c6f3f488181701bd24fd4bf3942f.jpeg
Image source: @thefashionspot

Καμία fashion lover δε μπορεί να αντισταθεί στα ονειρικά και ρομαντικά puff sleeve dress της Σκαδιναβής σχεδιάστριας Cecilie Bahnsen, η οποία εδώ και μερικά χρόνια μας μαγεύει με τις δημιουργίες της. Τα φορέματα λοιπόν, με τα υπερμεγέθη μανίκια, τα οποία τονίζουν υπέροχα το λαιμό και τα χέρια, απογειώνοντας τη θηλυκότητα μας είναι ένα από τα κομμάτια που δε πρέπει να λείπουν από τη συλλογή μας ενώ παράλληλα θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες σε πολλές περιστάσεις. Θα τα συναντήσετε σε μεγάλη ποικιλία τόσο σε χρώματα όσο και σε μήκη και σχέδια. Εμείς επιλέγουμε αέρινες γραμμές και φωτεινούς συνδυασμούς, οι οποίοι θα έχουν θετικό αντίκτυπο και στην ψυχολογία μας.

Skirt

a0e1fb083ca8a0594eb010f5d7ed731d.jpeg

Για όλες εσάς που θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να κάνετε ένα γρήγορο και εύκολο update στην εμφάνισή σας, τότε μπορείτε να «παντρέψετε» ένα puff sleeve top με μία midi skirt. Θηλυκό, άνετο και μοντέρνο, αυτό το σύνολο θα σας συντροφεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ σε πολλές περιστάσεις. Μάλιστα έχετε τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε και για τα office looks σας. Συνδυάστε το με it accessories, όπως είναι strappy ‘90s sandals αλλά και bold bags.

Layering

1bf0ac681ab0b64d89afea5fb77cf189.jpg
Style du monde

Το layering θα μαγνητίζει πάντοτε τα βλέμματα γι’ αυτό μην το αποφεύγετε. Είναι αλήθεια πως με την άνοδο της θερμοκρασίας δε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πολλές στρώσεις αλλά και μόνο δύο-τρία κομμάτια αρκούν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση επιλέξτε ένα slip dress και ταιριάξτε το μ’ ένα πουκάμισο με φουσκωτά μανίκια. Φυσικά, μπορείτε να δοκιμάσετε και το pattern on pattern, συνδυάζοντας δύο μοτίβα της αρεσκείας σας. Είμαστε σίγουρες πως θα το λατρέψετε, διότι το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

glow.gr

Back to top button
Close
Close