FashionInstagram Style

Οι πιο σοφιστικέ καμπαρντίνες για την άνοιξη


Υπάρχει ένα πανωφόρι με δυνατή και χαρακτηριστική εικόνα, ικανό να γοητεύει διαχρονικά και να παραπέμπει στα μεγάλα style icons κάθε εποχής.

Και αυτό δεν είναι άλλο από την καμπαρντίνα.

Η κλασική trench coat δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, όσα χρόνια και τάσεις και αν περάσουν -επικρατεί κάθε συνδυασμού και δίνει πάντα στο ντύσιμο την αύρα του κλασικού.

Τα cool κορίτσια του Λονδίνου αλλά και του Παρισιού φορούν την καμπαρντίνα με διαφορετικούς αλλά εξίσου στιλάτους τρόπους, αλλά πάντα φροντίζουν να τη συμπεριλαμβάνουν στις εμφανίσεις τους.

Φέτος, οι καμπαρντίνες επιστρέφουν ξανά στην πρώτη γραμμή των τάσεων, και αυτό σημαίνει ότι οι σχεδιαστές λανσάρουν ολόφρεσκα σχέδια με πρωτοποριακά κα edgy designs αλλά και all time classics.

Οι καμπαρντίνες με δύο χρώματα ή δύο υφές κάνουν ήδη την εμφάνισή τους ενώ ένα φρέσκο trend που συνεχίζει από πέρυσι είναι οι καμπαρντίνες από vegan δέρμα σε ιδιαίτερες αποχρώσεις.

Επιπλέον, οι βινύλ καμπαρντίνες σε αποχρώσεις που παραπέμπουν στα 60s αλλά και οι καμπαρντίνες από αδιάβροχο ύφασμα έχουν ήδη τη θέση τους στις ντουλάπες των πιο updated girls.

Sacai /Δείτε εδώ

Arket /Δείτε εδώ

Massimo Dutti /Δείτε εδώ

Burberry /Δείτε εδώ

Mango /Δείτε εδώ

Zara /Δείτε εδώ

Back to top button
Close
Close