Επιχειρείν

Οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Excelsior Hellas συνολικής έκτασης 1200τμ!

Μετά από τέσσερις μήνες σκληρής δουλειάς, η εισαγωγική εταιρεία Excelsior και ο ιδιοκτήτης της, Αγγελος Ντούμας με μεγάλη υπερηφάνεια, συγκίνηση και χαρά, σας παρουσιάζουν τις νέες κτηριακές εγκαταστάσεις της Excelsior Hellas συνολικής έκτασης 1200τμ!

Στο 3οχλμ Τρικάλων- Καλαμπάκας, έχει γίνει από σήμερα η μετεγκατάσταση των γραφείων αλλά και του servive της εταιρείας σε ένα υπερσύγχρονο χώρο για να καλύψει τις ανάγκες της Excelsior Hellas που από το 2016 και μετά που δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής και εμπορίας καφέ, η ανοδική της πορεία και οι νέες συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα την καθιστούν από τις ανερχόμενες και υπολογίσιμες δυνάμεις στο χώρο της καφεστίασης.

Μέσα στο χρόνια της κρίσης, η Excelsior Hellas, όχι μόνο δεν συρρικνώθηκε αλλά αντιθέτως ενίσχυσε τις συνεργασίες της, και οργάνωσε το δυναμικό της και τις εγκαταστάσεις της, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών, αλλά και στο μεγάλο της όνομα. Ενα brand που από την πρώτη στιγμή αγκαλιάστηκε από τους επαγγελματίες του κλάδου και στήριξε με μεγάλες χορηγίες αθλητικά σωματεία και μεγάλα event.

Καλές δουλειές και από τις νέες εγκαταστάσεις.

 

Back to top button
Close
Close