MUST Read

Οι ευχές των Tρικαλινών για το 2020!

 

 

Με ευχές ελπίδας, συγκίνησης, χαράς και χιούμορ, οι Τρικαλινοί και οι Τρικαλινές στέλνουν το δικό τους μήνυμα για το 2020 που… οσονούπω έρχεται ..Οι στιγμές των γιορτών, λοιπόν, είναι μοναδικές. Όλοι θέλουμε δίπλα μας τα αγαπημένα μας πρόσωπα για να περάσουμε αξέχαστες ώρες, Άλλοι ζητάνε την απομόνωση και την ηρεμία και άλλοι τη διασκέδαση και το ξεφάντωμα.Ας δούμε λοιπόν τι δήλωσαν στο Trikalaidees ενόψει της έλευσης του νέου χρόνου.

Πρωτοσύγκελος Μητροπόλεως Τρίκκης Αλέξιος Κανίνας : Στην Ανατολή του Νέου Έτους, ελπιδοφόρο παρουσιάζεται και εφέτος το ισχυρό μήνυμα της Γεννήσεως του Χριστού για αλληλεγγύη, συμπαράσταση και συμπόνια ανάμεσα στα μέλη της κοινωνίας μας. Η τεχνολογική πρόοδος και η ραγδαίες εξελίξεις κοινωνικά,οικονομικά και πολιτικά επίπεδα της καθημερινότητας, προσπερνούν αδιάφορα την ανθρώπινη παρουσία και αξία. Τώρα που τα βεγγαλικά των επιδιώξεών μας έσβησαν, οφείλουμε να αναλάβουμε ευθύνες ώστε το 2020 να είναι μια χρόνια χρονιά ευημερίας για όλους μας. Στρέφοντας το βλέμμα μας στον Ουρανό, φροντίζουμε τον συνάνθρωπό μας, σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς του. Καλή και Ευλογημένη Χρονιά!cz

Μαρία Καναρά,Ιατρός- Χειρουργός Μαστού : Εύχομαι το 2019 να είναι η χρονιά της πραγμάτωσης όλων μας των ονείρων. Με ανοιχτά τα παράθυρα της ψυχής μας να νιώσουμε ότι η αγάπη, η συμπόνια, η οξυδέρκεια, είναι οι λύσεις σε όλα τα προβλήματα που ταλαιπωρούν την ανθρωπότητα, είναι οι μέθοδοι για να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και χαρές!

Βούλα Κάλφα Τοπογράφος Μηχανικός δήμου Τρικκαίων : Να είναι μια χρονιά δημιουργική, γεμάτη ελπίδα και να ανοίξει νέους ορίζοντες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο σε όλους τους συναδέλφους.

Εφη Λεβέντη, Αντιπρόεδρος Μουσείου Τσιτσάνη  : Εύχομαι ΥΓΕΙΑ, το πολυτιμότερο αγαθό, για αυτούς που αγαπάμε, αγάπη και πάθος για κάθε λεπτό της ζωής μας, να μην αφήσουμε καμία στιγμή να πάει χαμένη…..Καλή Χρονιά, χαρούμενο και ευτυχισμένο το 2 0 2 0 ”

Μικέλης Χατζηγάκης,Οικονομολόγος : Εύχομαι το 2020 να είναι η χρονιά που η Ελλάδα θα αλλάξει σελίδα και θα πάει μπροστά. Παρότι την τελευταία 10ετία ταλαιπωρηθήκαμε πολύ, σήμερα έχουμε πλέον μάθει από τα λάθη μας και είμαστε σε μια φάση να σκεφτούμε συλλογικά πως μπορούμε να βάλουμε τα θεμέλια και να δημιουργήσουμε την νέα Ελλάδα που ονειρευόμαστε. Να αποφασίσουμε να στηρίξουμε τις μεγάλες αποφάσεις που έχει τόσο ανάγκη η πατρίδα μας και που δεν τόλμησαν να στηρίξουν οι παλιότερες γενιές. Το 2020 μπαίνουν οι βάσεις για ένα ευοίωνο μέλλον. Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους

Ρίτσα Μπράτσου-Διακοσμήτρια Maison Μπράτσος : Με μια μεγάλη δόση αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά που έρχεται, εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά, με περισσότερες Θετικές Σκέψεις για τους προσωπικούς και επαγγελματικούς μας στόχους!

Giovanni Πλεσιώτης -Diverso Cafe: Εύχομαι το 2020 να είναι μια δημιουργική Χρονιά για όλους μας, γεμάτη υγεία, ειρήνη και νέες προκλήσεις για όλο τον κόσμο. Μια χρονιά με προσωπική και επαγγελματική ευημερία.

Εύα Καλτσή: Εύχομαι σε όλους όπως κλείνει το δικό μου 2019 να ανοίξει το δικό σας 2020.
Με πολλή υγεία πολλή τρέλα πολλή αγάπη ατελείωτα ταξίδια έρωτα κ απίθανες στιγμές …
Happy new year

Αλίκη Μακρή-ιδιοκτήτρια Bee Factor : Σας εύχομαι να έχετε υγεία, αγάπη και ευτυχία, μια ζωή γεμάτη συγκινήσεις, που θα κάνουν τη ζωή σας πλούσια σε αναμνήσεις!

Ειρήνη Στράκαρη-UK Strakari: Καλή χρονιά με υγεία και αγάπη. Εύχομαι οι ανησυχίες μας να γίνουν οι καλύτερες μας ιδεες, να θεριεψουν οι πιο βαθιές μας δυνατότητες, να νιώσουμε πληρότητα για το χτες, ελευθερία για το σήμερα κι ελπίδα για το αύριο. Εκπαιδευτικός/παιδαγωγός

Γιώργος Ντιντής -Πέννυ Κοντολάτη,Beerabar : Το 2020 ας είναι για όλους μας μια χρονιά ελπίδας, μια χρονιά που θα αναγεννηθεί η αισιοδοξία μέσα στις καρδιές μας και με αγάπη κ χαμόγελα να δημιουργούμε ‘στιγμές ‘ που θα ζωγραφίζουν με έντονα χρώματα την καθημερινότητα μας…. Γιατί αυτές οι στιγμές φέρνουν υγεία και ηρεμία στις ψυχές μας! Όλοι μαζί….ας παλέψουμε να πολλαπλασιάσουμε θετική ενέργεια που τόσο χρειαζόμαστε… Καλή κ ευλογημένη χρονιά σε όλους !

Μαριάννα Γεωργάκη, Γυμνάστρια- Blogger: Χρόνια πολλά! Εύχομαι το νέο έτος να φέρει σε όλους μας τον καλύτερο εαυτό μας! Να φέρει όλους τους στόχους μας πιο κοντά μας! Μα πάνω απ’ολα να μη πάρει καθόλου από την καλή μας υγεία αλλά και να τη φέρει σ’αυτούς που τη λαχταράνε και παλεύουν γι αυτήν! Να μας δώσει όλη την ευγνωμοσύνη που πρέπει να νιώθουμε για όλα τα απλά αλλά σημαντικά στη ζωή μας και εννοείται να μη πάρει τίποτα απ’ολα όσα έχουμε (ανθρώπους ή αγαθά) και νιώθουμε ευτυχισμένοι!

Λίλα Σουλιμέτση-Ιδιοκτήτρια καταστήματος Βolero: Εύχομαι υγεία δημιουργία ομορφιά και το 2020 να είναι για όλο το κόσμο μια χρονιά ευημερίας και καλοτυχίας!

Ακης Βαρνακιώτης, ιδιοκτήτης Ψητοπωλείου ΑΣΣΟΣ:  Μια νέα χρονιά είναι προ των πυλών, μην πειραματίζεστε με τις γνήσιες ψαγμένες γεύσεις, ας έχουμε ως προτεραιότητα ,να πάμε την ελληνική κουζίνα ένα βήμα πιο πέρα στα Τρίκαλα, δημιουργώντας σταθερά γευστικά πιάτα. Εύχομαι υγεία & ευημερία σε όλους.

Κατερίνα Παπακώστα,Bουλευτής Ν.Δ :Εύχομαι το 2020 να μας δώσει την δύναμη να αγωνιστούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας, να ταξιδέψουμε σε κόσμους που έχουμε ονειρευτεί , σε κόσμους που είναι προσδοκία ζωής!!

Κωνσταντίνος Αλέξηςfit& Smile: Εύχομαι σωματική και ψυχική υγεία σε όλον τον κόσμο!! Ισορροπία, θετική σκέψη και πολλά αθλητικά χαμόγελα!

Σύλλογος Δενδροχωρίου Θεμέλιο- Πρόεδρος Φανή Γκατζιού: Χαρούμενη , δημιουργική γεμάτη όνειρα και προκλήσεις η νέα χρονιά.Νέα χρονιά με όμορφες ξεχωριστές στιγμές. Χρώματα, ήχοι , μουσικές και εμπειρίες να ομορφαίνουν την κάθε μας μέρα.

Σοφία Σδρένια, Οικονομολόγος – Επιχειρηματική Σύμβουλος Επιμελητηρίου Τρικάλων: Ευτυχισμένο το 2020 με Υγεία σε όλο τον κόσμο. Είθε να επιτευχθούν στόχοι προσωπικοί, επαγγελματικοί και ό,τι καρτερά η ψυχή του καθενός. Χρόνια Πολλά!

Ευαγγελία Σωτηρίου,Δημοσιογράφος: Νέα χρονιά ! Νέα δεκαετία! Το 2020 να φέρει μόνο θετικές ειδήσεις στο trikalaidees υγεία σε όλους και πολλά χαμόγελα!

Παρδάλης Κων/νος, Γιατρός, Πρόεδρος ερασιτέχνη ΑΟΤ :Ας χαιρετίσουμε το παλιό και ας αγκαλιάσουμε το νέο έτος γεμάτοι όνειρα,φιλοδοξίες και νέους στόχους. Εύχομαι σε όλους υγεία,ευτυχία και οι αγώνες όλων να ολοκληρώνονται με επιτυχία μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Μάνη Μαρία Γιαννοτάκη, Δ.Πύλης: Ο παλιός χρόνος φεύγει και ελπίζω να πάρει μαζί του όλες τις ψεύτικες υποσχέσεις για μια καλύτερη ζωή. Ο νέος χρόνος σε λίγες ώρες μας χτυπάει την πόρτα και παίρνει την σκυτάλη από τον παλιό, θα έλεγε κανείς πως αυτές οι ώρες κυλούν ομορφότερα αλλά και γρηγορότερα από τις υπόλοιπες, γι’ αυτό πρέπει να τις ζήσουμε και να τις νιώσουμε όπως τις πρέπει. Με το καλό λοιπόν να το προσμένουμε.
Ας είναι το ξεκίνημα του 2020 αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής, μιας μεγάλης επανάστασης για μια ζωή ανθρώπινη πάνω απ’ όλα. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά! Ευτυχισμένο το 2020 με υγεία, ευτυχία και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!

Βίκυ Φαγκρίδα : Εύχομαι ολόψυχα,χρόνια πολλά με υγεία πάνω απ’όλα, χαμόγελα αισιοδοξίας και πολύ ΑΓΑΠΗ,γιατί η αγάπη δυστυχώς έχει χαθεί από τους ανθρώπους και η αγάπη είναι η μόνη που είναι ικανή να ενώσει τις ανθρώπινες υπάρξεις με τέτοιο μαγικό τρόπο ώστε να ολοκληρωθούν και να προσεγγίσουν ότι βαθύτερο έχουν μέσα τους με κοινό σκοπό,ένα καλύτερο κόσμο…. Μόνο έτσι ο καινούριος χρόνος που προσμένουμε,θα διώξει τη μιζέρια, θα πραγματοποιήσει τις επιθυμίες,θα γεννήσει τις ελπίδες και θα κεντήσει τα όνειρα που βρίσκονται κρυμμένα στις ψυχές μας.. Καλή χρονιά!

Χρήστος Ζαραμπούκας,Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Τρικάλων: Με την ευχή για ανάκαμψη της αγοράς και καλύτερες ημέρες για τους καταστηματάρχες της πόλης, μας αναμένουμε τον νέο χρόνο . Προσδοκία όλων μας ως επαγγελματίες να αξιοποιήσουμε όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης μας να δημιουργήσουμε πλούτο για την πόλη, εισοδήματα για τους κατοίκους και θέσεις απασχόλησης για τα παιδιά μας.

Μαριάννα & Παντελής Κατσιάκος, Το Κέντρον”: Από το Παντοπωλείον “Το Κέντρον” ευχές για μια χρονιά γεμάτη αγάπη και τρέλα! Τις πιο γλυκές ευχές με υγεία !

Ελένη Ράπτη, Πρόεδρος ΦΑΤΑ : 2020 ας είναι αυτός ο χρόνος που ο καθένας περίμενε …να είναι αυτός ο χρόνος της δημιουργίας ,της καταξίωσης της χαράς και των αμοιβαίων συναισθημάτων… Της αγάπης.. Της προσφοράς… Της ανθρωπιάς..! Η ΦΑΤΑ 127 χρόνια δίπλα στον άνθρωπο.. Τον συνάνθρωπο… Στην ιστορία του Βλαχόφωνου Ελληνισμού όπου υπάρχουν Έλληνες! Ευλογημένο το 2020.

Τούλα Αυγέρη,Αισθητικός : Υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο! όμορφες οικογενειακές και προσωπικές στιγμές το 2020!

Το 2020 ας μας δώσει Υγεία , Αγάπη , Ειρήνη , Δύναμη και Αισιοδοξία! Αθανάσιος Καππάς Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διοικητής Τμήματος Εξωτερικής Φρουράς Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων.

 

 

Έρη Μαυρογιάννη Συγγραφέας – Δημοσιογράφος : Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους Έλληνες, ομογενείς και μη… Χρόνια πολλά!!! Ευτυχισμένη χρονιά και δημιουργικό το 2020. Με ελπίδα, δοτικότητα, αλληλεγγύη, αγάπη και υγεία, να μας γεμίσει με τις 365 μέρες του. Ζεστασιά στην καρδιά και πολλά εκπληρωμένα όνειρα για όλο τον κόσμο που παλεύει για μια καλύτερη ζωή. Σας αγαπώ όλους πολύ!

Βούλα Παλάτου,Διατροφολόγος-διαιτολόγος : Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλον τον κόσμο!!! Αγάπη και πολλά χαμόγελα πάντα να φωτίζουν τα πρόσωπα σας!

Ματίνα Ναχμία, Instict shoes: Εύχομαι από καρδιάς η νέα χρονιά να φέρει στον καθένα μας αυτό που επιθυμεί περισσότερο!!!Υγεία,αγάπη,τύχη και έμπνευση! Καλές γιορτές!!!

Απόστολος Κόκκοβας,Aσφαλιστικός σύμβουλος : Εύχομαι για το 2020, υγεία σε όλους και πνευματική ευεξία.

Νάνσυ Τάμπου, συνεργάτης Bolero shop: Ελπίζω οι άνθρωποι να προσπαθήσουμε αυτές τις γιορτές να ξαναβρούμε την ανθρωπιά μέσα μας και να αλλάξουμε πορεία, οδεύοντας προς μια καλύτερη προοπτική του εαυτού μας ! Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα σε όλους, υγεία πάνω απ’ όλα και αγάπη.

  Αννα Χηνοπούλου, Νηπιαγωγός  :Εύχομαι για τον καθένα τα 3 ΕΥ: Ευημερία, Ευτυχία, Ευδαιμονία

Σωτήρης Μπρέντας, Έμπορος Φορτηγών Αυτ/των : Να έχουμε αγάπη και ομόνοια. Γενικώς το να ξεκινά ένας καινούριος χρόνος είναι μια έναρξη οπότε όλες οι ευχές έχουν να κάνουν με ένα νέο ξεκίνημα. Για μένα κάθε μέρα πρέπει να είναι έτσι και να εμπεριέχει περισσότερη αγάπη, περισσότερη προσφορά, ιδιαίτερα τώρα που ο κόσμος το χρειάζεται.

Μαρία Μπάτζιου, Διεθνολόγος:  Εγκάρδιες ευχές για ένα νέο έτος γεμάτο υγεία, ευημερία και αισιοδοξία στους συντοπίτες μας. Το 2020 να είναι μια χρονιά παραγωγική και να σηματοδοτήσει ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Καλή χρονιά!

Όλγα Αντωνίου, παρουσιάστρια :Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους αναγνώστες αλλά και στους συντελεστές του trikalaidees μια όμορφη χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη και πολλά πολλά χαμόγελα! Μέσα από την καρδιά μου το νέο έτος να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρα σας…πιστέψτε το και θα γίνει!

Κατερίνα Κεχαγιά, Φιλόλογος- Φροντιστήρια Μ.Ε και Κέντρα Μελέτης μαθητών Δημοτικού” Πυρσός”: Το βιβλίο του Νέου Έτους σε λίγο θα είναι στα χέρια μας…Το βιβλίο που οι σελίδες του θα γεμίσουν με αναμνήσεις του παλιού χρόνου και με αποφάσεις- στόχους του νέου… Αυτός ο νέος χρόνος εύχομαι να γράψει στην καρδιά μας ότι η κάθε μέρα είναι η καλύτερη μέρα της χρονιάς…Ας μας πλημμυρίσει με μαγεία και όνειρα! Αυτή η Πρωτοχρονιά ας είναι τα γενέθλιά μας! Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2020!

Λευτέρης Καραγιώργος,Ιατρός : Σας εύχομαι μέσα Απ την καρδιά μου μια χρόνια διαφορετική με 2020 πόρτες ανοιχτές προς την επιτυχία

Βίβιαν Τέγου,Τραπεζικός Υπάλληλος : Εύχομαι υγεία, προσωπική ευτυχία και επαγγελματική επιτυχία σε όλους!Το 2020 να σπάσει την παράδοση και σαν δίσεκτο έτος να κάνει την ανατροπή και να φέρει ο,τι καλύτερο σε όλους!

Δημήτρης Σιαφαρίκας, Επιχειρηματίας: Με την ευκαιρία του ερχομού της νέας δεκαετίας θα ήθελα πραγματικά να ευχηθώ τα επόμενα χρόνια να είναι αναπτυξιακά και δημιουργικά για την πόλη μας αλλά και την Ελλάδα γενικότερα. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια αρχίζει ναι φαίνεται μια ανάπτυξη στην πραγματική οικονομία του τόπου και αισιοδοξώ ότι αυτή θα συνεχίσει να υφίσταται και στο, κοντινό τουλάχιστον, μέλλον. Στο δε κλάδο που δραστηριοποιούμαι, τον κατασκευαστικό, διακρίνω μια εικόνα σαφώς καλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια, γεγονός που με κάνει να αισιοδοξώ για το μέλλον. Όπως γνωρίζετε η οικοδομή γενικότερα, αποτελεί μια ασφαλή ένδειξη για την κατεύθυνση της οικονομίας. Εύχομαι η νέα χρόνια να μας βρει όλους υγιείς και να μας δώσει την δυνατότητα να δημιουργήσουμε ξανά, στην πατρίδα μας, για μας τους ίδιους αλλά και για τις επόμενες γενιές, που τόσο αδικήσαμε.

Μαρίνα Μπαλτά,Ραδιοφωνική Παραγωγός: Χρόνια πολλά να είστε καλά..να να ζείτε την κάθε στιγμή σαν να είναι η μοναδική, να μην κουτσομπολεύται να γεμίσουν τα κενά της ψυχή σας……….και να έχετε δουλειά!

Γιώτα Κουβούση,make up artist : Πρωτοχρονιά είναι η αγάπη εν δράσει. Κάθε φορά που αγαπάμε, κάθε φορά που δίνουμε είναι γιορτή. 2020 ευχές, με χρώματα, αρώματα, υγεία και αγάπη! Χρόνια Πολλά!

Σωτήρης Ε. Κάκιας, Διαχειριστής του Γαρδίκι Fans, Economist Business Consultant. :Εύχομαι από καρδιάς σε όλο τον Κόσμο, υγεία, ευτυχία, αγάπη και τύχη. Στους συμπατριώτες μου Γαρδικιώτες εύχομαι να μπορούν κάθε χρόνο να ανεβαίνουν στο χωριό μας και να το χαίρονται.

Ρούλα Τζάνη, Φοροτεχνικός: Εύχομαι σε όλο τον κόσμο η νέα χρονιά που έρχεται να είναι πλούσια σε ευτυχία και φτωχή σε άσχημες στιγμές. Όλα τα όνειρα να πραγματοποιηθούν και ο νέος χρόνος να διώξει μακριά τον πόνο και τη δυστυχία των ανθρώπων και να σκορπίσει παντού ευτυχία και υγεία.

Ευτυχισμένο το νέο έτος! Εύχομαι η καινούργια χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, ευτυχία, όμορφες στιγμές και πολλές επιτυχίες! Ας είναι το ξεκίνημα του 2020 αφετηρία μίας πιο δημιουργικής και παραγωγικής εποχής για όλους μας. Κωνσταντίνα Κλιάφα Marketing Manager – ΦΑΓΕ Λουξεμβούργο

Το 2020 να ταξιδέψουμε όλοι στις επιθυμίες μας με υγεία ευτυχία και ευημερία με μεγάλες παρέες, γεμάτες φίλους και αγάπη! Χρονιά πολλά σε όλους ! Λεωνίδας Καρακικες –  Επιχειρηματίας

 

Back to top button
Close
Close